פורסם 2013 באפריל 2412 שנים שלום,ה- CRT שלי התחיל לזייף (כן בשנת 2013 אני עדיין עם CRT - ואני יכול להתערב שכשהוא היה תקין הביצועים שלו היו טובים מרב ה-LCD שיש היום). אני לא מתכוון לתקן אותו - המה גם שאשתי כבר רוצה יותר מקום על שולחן המחשב.חשבתי על המסך דלעיל של דלאני מבקש לדעת חוות דעת ממי שיש לו - ממה להיזהר וממי כדאי לרכוש (מעדיף מקום אמין על פני מקום זול)תודה,גבריאל
פורסם 2013 באפריל 2412 שנים ברזולוציות שהוא עובד זה לא סוד שרואים יותר טוב מכל lcd,פלאזמה גם למי שיש הוט אנלוגי רואים הרבה יותר טוב מlcd בגלל הרזולוציה הנמוכה,הסיבה העיקרית שהיתי עובר מcrt הוא שיש לו קרינה אלקטרומגנטית גבוהה מאוד מומלץ להתרחק כ50-70 ס"מ
פורסם 2013 באפריל 2412 שנים מה אתה רוצה לדעת?לגבי מהיכון לקנות, יש ת'רד המלצת חנויות - קראת?איאישת אני ממליץ על IQPC או זיגזג, RSM ו-TMSמצד שני, במסכים זה כמעט חסר משמעות כל עוד יש לך אחריות יבואן רשמית.
פורסם 2013 באפריל 2412 שנים מחבר כיול - נקודות לחיוב ולשלילהלגבי חנות אני כנראה אקנה בזיגזג עד היום לא היו לי נפילות איתם - חביבים ביותרהאם האחריות היא באתר הלקוח?
פורסם 2013 במאי 912 שנים לא בכל מקום יש מדבקה עם "Order Number" על הקרטוןעצה שלי, תקנה ממקום שיכול לספק לך את ה Order Numberזה יחסוך לך המון כאב ראש במימוש אחריות במידה וצריך
פורסם 2013 במאי 2012 שנים לאח שלי יש את ה 2312M והוא מסך מוצלח מאוד, מסקירה קצרה שביצעתי. נראה מעולה, צבעים נהדרים (אין לי דעה מקצועית יותר בעניין, אני הדיוט בנושא), חד, ארגונומיה טובה, זוויות צפיה טובות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.