עבור לתוכן

איך הספק כוח הזה למחשב שיהיה לי?

Featured Replies

פורסם

מפרט:

i5-3750k-tray

scythe mugen 3REV B

MSI Z77A-g45

WD 1TB SATA3 CAVIER BLUE

CRORSAIR 8G CML8GX3M1A1600C10 CL10

SAPPHIRE 7950 3GB GDDR5

DP FLEX

Radimax agusta (מארז)

חשבתי על הספק כוח הזה אבל רק כי הוא זול במיוחד אז בטוח יש בו משהו דפוק לא? אם הוא בסדר אני אשאר איתו. אני צריך 750W או פחות? אם יש לכם הערות לגבי המפרט עצמו תכתבו.

חשוב שיהיה לי ספק גם לעוד 4-5 שנים. ויכול להיות שבעתיד אני יעשה OC.

תודה

:)

פורסם

ממליץ בחום לבדוק את המפרט שלך בפורום מפרטי מחשב.

פורסם

אתה לא צריך ספק של 750W למערכת כזו ולכרטיס כזה יחיד, 430W מחברה מוכרת היה עושה את העבודה.

אם אתה רוצה מרווח בטחון גדול 520W יהיה די והותר.

כמו שרשם גיל כדאי לך לבדוק בפורום מפרטי מחשב המלצות לגבי המפרט שהעלת.

פורסם

מדובר בספק מעולה ובצריכת חשמל של פחות מ 500 וואט שקט מאוד למרות שיש לא מאוור 80 מ"מ יש לא בקרה למהירות בהתאם לצריכה

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=549917.0

מרווח ההספק גבוה ביחס למחשב שלך.... אבל במחיר שלא הייתי כן קונה אותו מדובר בספק מעולה

פורסם

אתה רציני שאתה ממליץ לו ספק של 750w, הספק יעבוד באיזור האמצע שלו.

עדיף לספק לעבוד בסביבות ה80% ממה שהוא יכול לספק, 430w s12 או גג 520w.

פורסם

אני רציני ככל שצריכת הזרם גדולה ה RIPLLE עולה וכן יצוב הצחים מקבל אפיצות...הוא כתב שהוא רוצה להשתמש בעתיד בספק גם במערכת הבאה שלא..

ספק שעובד במאמץ קל ה reserve capacity aging גבוהה והוא מתבלה לאט...

נכון ספק של 450-550 היה מתאים גם כן אבל הספק הזה הוא ספק ותיק ויוצא דופן לטובה ויחס המחיר שלא שלא לאיכותו מדהים

פורסם

אז לך על זה

בדרך כלל לא ממליצים כי ספק איכותי "טוב" (סיסוניק, לא דברים כמו הקורסייר הזולים או NAXN) מחזיק הרבה שנים גם כשהוא על 80%, ויהיה קצת יותר חסכוני. אבל כמה כבר ? כמה W... זה והמחיר של הספק הם הטיעונים היחידים נגד לשים ספק "גדול מידי" במערכת. אם לספק שאתה רוצה יש יתרונות ואתה מוכן לשלם יותר על הספק עצמו ולבזבז כמה W יותר (לא הבדל משמעותי) בצריכת חשמל - קח אותו

פורסם

דווקא ה-750W הזה הוא מהסדרה הנחותה ביותר של סיסוניק.

פורסם

זה עדיין סיסוניק, ואם מקדם ביטחון כזה ענקי לא תהיה לו בעיה

בסך הכול ספקים איכותיים (סיסוניק) פשוט לא עושים את הבעיות שיש לספקים גנריים, כל מה שיכול לקרות להם זה שהם יידפקו מאיזה נחשול מתח ואת זה אי אפשר למנוע לא בספק מסדרה גבוהה ולא בספק מסדרה נמוכה.... ואם ככה אז זה לא פקטור שצריך לדאוג לו כי בכל מרקה לא יהיה הבדל

פורסם

מדובר בדגם שהיה מיוצר עבור POWER PC AND COOLING עם קבלים יפנים גופי קירור גדולים ותכנון מצויין .... שסיסוניק התחילו לשווק תחת שמם עקב סיום השיווק תחת המותג של POWER PC אחרי כמה שנים....

יופי של ספק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים