עבור לתוכן

שאלה לגבי כרטיס מסך מובנה ועבודה עם פוטושופ

Featured Replies

פורסם

היי חברים

מזמן לא הייתי ותמיד טוב לחזור.

רציתי לשאול אם מתכננים לקנות מחשב לצלם שמתעסק עם תמונות ועבודה עם פוטושופ בהנחה שהוא קונה מחשב עם מעבד I7 3770 ו16 גיגה זכרון

האם הכרטיס מסך המובנה שבלוח אם (asus P8z77-V LE) מספיק או שכדאי לרכוש גם כרטיס מסך בנוסף ?

תודה לעונים

ארז

פורסם

כדאי שיהיה כלשהו בסיסי אפילו, כי ב-CS6 יש פילטרים ופעולות עיבוד תמונה שדורשות גם עיבוד מהכרטיס מסך. עם זאת, המעבד החזק, זיכרון פנימי גדול וכדאי גם SSD בתור כונן ראשי יתרמו יותר לעיבוד חלק ומהיר.

הליבה הגרפית במעבד - Intel 4000

פורסם
  • מחבר

תודה חברים

chevy אכן מתוכנן לשים גם כונן SSD ורציתי לשאול בנושא הזה האם כדאי שהווינדוס יותקן על ה SSD או להתקין את הווינדוס על הדיסק הקשיח הרגיל ולהשתמש ב SSD ככונן בשביל הפוטושופ (קראתי במאמר שפוטושופ צריך דיסק קשיח שישמש כ scratch) ולפי מה שהבנתי מהם הם דוקא הציעו להתקין את הווינדוס על דיסק רגיל ואת ה scratch לSSD

מה דעתכם ?

פורסם

משתמש רגיל שלא עובד ב batch ים מטורפים אלא ידנית על כל תמונה יכול להסתדר יופי בלי כרטיס מסך עם מחשב כזה. ה ssd יתן שיפור הרבה יותר משמעותי ואם אפשר אני התקנתי גם מערכת הפעלה גם את התוכנה גם את ה קבצים בקיצור... הכל על ה ssd....

כשאתה מסיים פרוייקט תעביר ל hdd....

פורסם
  • מחבר

משתמש רגיל שלא עובד ב batch ים מטורפים אלא ידנית על כל תמונה יכול להסתדר יופי בלי כרטיס מסך עם מחשב כזה. ה ssd יתן שיפור הרבה יותר משמעותי ואם אפשר אני התקנתי גם מערכת הפעלה גם את התוכנה גם את ה קבצים בקיצור... הכל על ה ssd....

כשאתה מסיים פרוייקט תעביר ל hdd....

תודה KDANI איזה גודל ה SSD שלך? התכנון שלי לקנות 128 גיגה של SSD

פורסם

יש לי 240 עם 128 ו-16 ג'יגה זכרון לא ישאר לך הרבה מקום פנוי.

שווה את ההשקעה לדעתי

פורסם
  • מחבר

יש לי 240 עם 128 ו-16 ג'יגה זכרון לא ישאר לך הרבה מקום פנוי.

שווה את ההשקעה לדעתי

ראיתי שיש ב KSP דיסק SSD של 250 גי'גה של סמסונג ב 795 ש"ח מה דעתך ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים