פורסם 2013 באפריל 2212 שנים הייאני מחפש מערכת שתוכל לנטר לי את כמות הרישיונות שמותקנים בדומייןאשמח לרעיונות מכם..כרגע אני עובד עם ez-audit אבל אשמח להמלצות חדשות..אגב רבים ממליצים על spiceworks - מה דעתכם ?
פורסם 2013 באפריל 2312 שנים מחבר Spiceworks זה פתרון מאוד לא רע. למה שלא תנסה בעצמך?אני אכן ניסיתי רציתי לדעת עם מה אתם משתמשים ?
פורסם 2013 באפריל 2312 שנים אין שום צורך לצוטט תגובות מעליך.הכל תלוי בגודל ומורכבות הרשיונות שצריך לאסוף. Spiceworks זה פתרון שלא עולה כסף ומבצע את רוב העבודה דיי לא רע.
פורסם 2013 באפריל 2912 שנים מחבר ניסיתי , זה נחמדיש משהו שעולה כסף שמומלץ?סה"כ אני רוצה לנטר רישיונות של office וריושיונות של windows או terminal servers מותקנים.solidworks וכו'
פורסם 2013 במאי 312 שנים מחבר מה לא מספק אותך ב Spiceworks?זה לא הצליח לנטר לי רישיונות של exchange וterminal servers
פורסם 2013 ביוני 1112 שנים באיזה גודל של ארגון מדובר , יש משהו שאפשר לעשות , יש תוכנה שנקראת TNI 2 - pc network inv הגרסה החינמית מאפשרת לעבוד עד 25 מחשבים , במידה וה AD שלך מחולק ל OU של עד 25 מחשבים , יש לך אפשרות ניתור ברמה הגבוהה ביותר כולל דוחות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.