עבור לתוכן

מבקש את עזרתכם במילוי שאלון לצורך עבודת מחקר

Featured Replies

פורסם

ייקח לו ימים על המחשב לאנדקס את כל השאלונים... לא נראה לי הגיוני (כל שאלון 7 דקות למלא, זה יותר מ10 שעות עבודה).

אתה טועה - בד"כ בעבודה סטטיסטית עובדים עם SPSS יש שם כלי מיוחד בשביל סקרים שלוקח איתו ממש שניות למלא מקלט ידני

פורסם
  • מחבר

עצה

שתדפיס ותחלק בקמפוס

אחרת הסיכוי שהיא תגיע ל-100 - קטן

גם אם תשלחו את זה בכל מדיה אפשרית - אנשים לרב ינם מתפנים לדברים אלו

יש לה הנחיות של האוניברסיטה הפתוחה פעם בחודש, לא נראה לי שיש להם קמפוס שאנשים פוקדים אותו מדי יום.

מילאתי. שיהיה בהצלחה, אם כי קשה לי לראות את הקשר בין השאלונים.

המחקר בודק את השפעת הלחץ ומיקוד השליטה על איכות השינה, זה נושא שנחקר לא מעט, לכן שלושת השאלונים.

אתה טועה - בד"כ בעבודה סטטיסטית עובדים עם SPSS יש שם כלי מיוחד בשביל סקרים שלוקח איתו ממש שניות למלא מקלט ידני

אתה צודק בעניין של SPSS, בכל זאת העדפתי לשמור אותו לשלב של הניתוח הסטטיסטי ולהמנע מהקלדה ידנית והצורך להתעסק

עם ניירת. בכל מקרה, האמונה שלי במדיה אינטרנטית לא איכזבה, כרגע 70/100, תודה לכל הממלאים פוש אחרון :)

פורסם

...

יש לה הנחיות של האוניברסיטה הפתוחה פעם בחודש...

באו"פ לכל קורס יש פורום - היא יכולה להדביק שם

70 מתוך 100 זה מאוד יפה

אגב ככל שיהיו יותר שאלונים הדבר יצביע על "מובהקות" בתוצאות (אני כל כך שנאתי "סדיסטיקה והסתבכות" אבל אני זוכר טוב מאוד את המושגים).

פורסם
  • מחבר

ממהתרשמות שלי מהפורומים האלה, אנשים שם סוציומטים לרוב, 99% מהתקשורת היא מרצה-סטודנט.

פורסם

מולא בהצלחה.

לא אהבתי את השאלון האחרון. אני שונא את הסוג הזה של שאלונים שמסווג את העולם לשחור ולבן... לפעמים אתה לא יכול להסכים עם אף אחד מהמשפטים האלה, וזו אחת הסיבות שאני חושב שרוב השאלונים הללו אינם שווים את הביטים שהם תופסים על מחשבי האנשים...

אך מי אני שאתווכח עם מיטב אנשי האקדמיה הוותיקים?

בכל מקרה, בהצלחה שיהיה לה :)

פורסם

DONE

פורסם
  • מחבר

מולא בהצלחה.

לא אהבתי את השאלון האחרון. אני שונא את הסוג הזה של שאלונים שמסווג את העולם לשחור ולבן... לפעמים אתה לא יכול להסכים עם אף אחד מהמשפטים האלה, וזו אחת הסיבות שאני חושב שרוב השאלונים הללו אינם שווים את הביטים שהם תופסים על מחשבי האנשים...

אך מי אני שאתווכח עם מיטב אנשי האקדמיה הוותיקים?

בכל מקרה, בהצלחה שיהיה לה :)

מדובר בתרגום של השאלון של ג'וליאן רוטר, שהיה הראשון בשנת 1966 לנסח שאלון שניסה למדוד את האופן שבו אנשים

תופשים את מידת השליטה שלהם בחיים (שליטה פנימית או חיצונית). כמו בכל דבר חלוצי, הוא קיבל הרבה ביקורת

על הדיכוטומיות של השאלון (אף על פי שהוא בשימוש עד היום). מאז עברו הרבה מים בנהר ונוסחו עשרות אלטרנטיבות

לשאלון הזה שטוענים לתוצאות מדויקות יותר, אולם כחלק מקבלת התואר הראשון אני מאמין שמצפים מהם להשתמש

בכלים קלאסים של "מיטב אנשי האקדמיה הותיקים" כפי שהגדרת נכונה :) המחקר הרציני יותר יגיע בהמשך.

פורסם

^

נו, גם מסע של אלף מילין מתחיל בצעד אחד. הן עבור ג'וליאן רוטר והן עבור אישתך :)

תודה על האינפורמציה בכל מקרה :)

פורסם
  • מחבר

105/100!

תודה לכולם על ההשתפות, פרויד היה גאה בכם על תרומתכם למדע :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים