פורסם 2013 באפריל 2112 שנים חברים יקרים,כחלק מהתואר של אישתי בפסיכולוגיה, היא צריכה לערוך מחקר בנושא הפרעות שינה. אשמח אם תמלאו את שלושת השאלון הבא, סה"כ 5 דקות מזמנכם, תודה.https://docs.google.com/forms/d/1USUKGwzJTQ4a1MVV2MmIFtEO6J6nv4ApYlB-h7YMR5I/viewform
פורסם 2013 באפריל 2112 שנים מחבר אני מבקש לא למלא עוד, הייתה אי הבנה מצערת עם האוניברסיטה, הם רוצים את כל השאלות בשאלון אחד.אני יפרסם עוד מעט שאלון מעודכן, תודה על הסבלנות ומחילה מכל מי שכבר מילא.
פורסם 2013 באפריל 2112 שנים מחבר תודה על ההיענות !כרגע המצב הוא 13 שענו מתוך 100 שנחוצים (עבודה סימנריונית לכו תבינו), אשמח אם תפנו עוד אנשים לפוסט הזה.
פורסם 2013 באפריל 2212 שנים עצהשתדפיס ותחלק בקמפוסאחרת הסיכוי שהיא תגיע ל-100 - קטןגם אם תשלחו את זה בכל מדיה אפשרית - אנשים לרב ינם מתפנים לדברים אלו
פורסם 2013 באפריל 2212 שנים עצהשתדפיס ותחלק בקמפוסאחרת הסיכוי שהיא תגיע ל-100 - קטןגם אם תשלחו את זה בכל מדיה אפשרית - אנשים לרב ינם מתפנים לדברים אלוייקח לו ימים על המחשב לאנדקס את כל השאלונים... לא נראה לי הגיוני (כל שאלון 7 דקות למלא, זה יותר מ10 שעות עבודה).
פורסם 2013 באפריל 2212 שנים לא יודע אם זה באמת יעזור - תפרסם בקמפוס פתקים (על הקירות אנערף מה..) עם לינק לזה (או ברקוד כזה שסורקים..)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.