עבור לתוכן

סמארט פאנים - עזרה

Featured Replies

פורסם

אז ככה .. קיבלתי את 2 הסמארט פאנים שלי ויש לי כמה שאלות -

למה הנגד המשתנה בא מחובר למאווררים אני חשבתי שאני אמור לחבר אותו ?

מה זה הדבר הכחול הקטנטן הזה שמתחבר לחוט קטן ושחור שיוצא מהמאוורר

למה למרות שהמאוורר על הכי חזק מכוון הוא לא עושה כמעט רעש ואת דחיפת האוויר שלו אני בקושי מרגיש ? אותן הבעיות בשתי המאווררים ..

מה עושים ? זה נורמלי ? ותגידו יכול ליהיות שהספק 300 וואט של hec שברשותי לא יכול להחזיק תמאווררים ?

פורסם

הכחול הקטנטן זה חיישן החום, לא מחברים אותו ביחד עם הפוטציומטר מפני שאז הפוטנציומטר לא משפיע, נתק את החיישן.

כשהSF2 על מהירות מקסימלית הוא עושה רעש. כנראה שאצלך כרגע הוא לא על מהירות מקסימלית בגלל שהחיישן מחובר ועל כן לא מרעיש...

תוכל לבדוק RPM בתוכנות כמו MBM5 וכד'.

אין שום סיבה שספק 300W לא יוכל להחזיק 2 מאווררי SF2, אלא אם כן מחובר אליו משהו נוסף מטורף, כמו Peltier...

פורסם
  • מחבר

הכחול הקטנטן זה חיישן החום, לא מחברים אותו ביחד עם הפוטציומטר מפני שאז הפוטנציומטר לא משפיע, נתק את החיישן.

כשהSF2 על מהירות מקסימלית הוא עושה רעש. כנראה שאצלך כרגע הוא לא על מהירות מקסימלית בגלל שהחיישן מחובר ועל כן לא מרעיש...

תוכל לבדוק RPM בתוכנות כמו MBM5 וכד'.

אין שום סיבה שספק 300W לא יוכל להחזיק 2 מאווררי SF2, אלא אם כן מחובר אליו משהו נוסף מטורף, כמו Peltier...

שום דבר לא מחובר אליו .. חוץ מהמחשב כמובן בדקתי את הכול גם עם וגם בלי הדבר הכחול חוצמיזה כיוונתי את הנגד להכי חזק ושוב

לא משהו רציני רק קצת נשיפות ושהרחקתי תיד בכלל לא הרגשתי אותו ..

פורסם

תבדוק שהסנסור של הסמארט לא מחובר.. אם הוא מחובר יכול להיות שהוא קולט חום נמוך ולכן הוא לא מפעיל את המאוורר

על מהירות גבוהה... בכל אופן אם הוא מחובר נתק אותו.. הסנסור אתה תבין מה זה הוא מחובר לחוט שחור דק כזה ובסוף יש

לו כזה משהו מוזר שמזכיר מדחום..

פורסם
  • מחבר

תבדוק שהסנסור של הסמארט לא מחובר.. אם הוא מחובר יכול להיות שהוא קולט חום נמוך ולכן הוא לא מפעיל את המאוורר

על מהירות גבוהה... בכל אופן אם הוא מחובר נתק אותו.. הסנסור אתה תבין מה זה הוא מחובר לחוט שחור דק כזה ובסוף יש

לו כזה משהו מוזר שמזכיר מדחום..

לא הוא לא מחובר .. חירתי רק למולקס צריך גם ללוח ?

פורסם

תראה החיבור של הסמארט לפחות אצלי ככה הוא חיבור 3 פינים חום כזה... איתו קיבלת מפצל למולקס... אם תשים לב

למולקס מתחבר רק 2 כבלים.. אדום ושחור בנוסף יש לך כבל צהוב שלא מחובר למולקס אלא מחובר לחיבור 3 פינים לבן נקבה..

אותו אתה יכול לחבר ללוח אם כדי לדעת את ה-RPM של הסמארט שלך.. תחבר אותו ללוח ואז תבדוק בתוכנה כמו AIDA32

את ה-RPM של הסמארט.. הוא אמור להיות 4800 + - על המהירות הכי גבוהה.. ככה תדע אם הוא תקין.. :P

אתה יכול לבדוק גם בביוס אם אין לך תוכנה מתאימה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים