עבור לתוכן

מחשב לא עובר את מסך הפתיחה BIOS

Featured Replies

פורסם

תודה מראש לכל מי שיעזור

קצת רקע על הבעיה: יש לי מחשב בבית שכנראה היה נגוע באיזה וירוס שלאט לאט הרס את המחשב לגמרי, החלטתי לפני כמה ימים שאני מפרמט את המחשב אבל כשניסיתי להדליק את המחשב הוא הגיע לי למסך הזה שממנו ניתן ללחוץ F2 לBIOS SETTINGS או F10 לBOOT MENU אבל לא משנה על מה אני לוחץ או כמה זמן אני מחכה המסך הזה פשוט תקוע על המחשב.

אבא שלי לקח את המחשב לאייבורי שם אמרו לו שהבעיה היא שפשוט יצא כבל שקשור לכרטיס מסך וזה הכל.

כשחזרתי הביתה ראיתי שהמחשב אכן דולק ועובד כרגיל, לאחר שגיביתי את הפריטים הרצויים כיביתי את המחשב בכדי שאוכל להיכנס לBIOS ולהגדיר לו שיעלה את המידע מהדיסק בכדי שאוכל לפרמט את המחשב, אבל שוב המחשב עולה עד למסך הפתיחה ושוב נתקע שם ולא משנה מה אני לוחץ או כמה זמן אני מחכה..

אני אציין שמתןך 50 הפעמים שהדלקתי מחשב את המחשב בדרכים שונות כמו ניתוק מהחשמל או כיבוי בלחיצה ארוכה בפעם אחת באופן קוסמי כלשהו המחשב כן הגיב ללחיתה אחת שלי על f2 ואיפשר לי להגדיר שהמחשב יקרא את המידע מהדיסק.

אבל מאז ניסיתי פעמים רבות להדליק את המחשב אבל תמיד הוא נתקע על אותו מסך ללא שום שינוי ולא משנה באיזה דרך אני עושה את ההפעלה מחדש.

הערה* אני בדקתי את הספק עם רב מודד והוא מוציא 12 וולט תקין, וכל המאוורים עובדים מצויין

בקשר למפרט אני מקווה שתסלחו לי אני לא יכול לבדוק כי המחשב לא עולה

אבל זכור לי כרטיס מסך gforce9800

ומעבד ליבה כפולה 2g

אובד עצות ובאמת מקווה שתוכלו לעזור לי.. אולי אפילו לכוון אותי לאותו כבל שעליו הטכנאי של אייבורי דיבר.. למרות שזה נשמע לי די לא קשור

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים