פורסם 2004 בפברואר 721 שנים ספק האינטרנט שלי דורש 500 ש"ח לחדש.קיים ספק או דרך להשיג IP קבוע במחיר נורמלי ?
פורסם 2004 בפברואר 721 שנים ACTCOM נותנים IP קבוע כברירת מחדל. זאת אומרת, כל מנוי לאינטרנט מהיר בכבלים או ב-ADSL מקבל IP קבוע.
פורסם 2004 בפברואר 721 שנים מחבר א. "איזה חבילה יש לך" : בזק בי"ל, אינטרנט מהיר ADSL, ל חצי שנה.ב. "אקטקום". תודה, אבל שמעתי שיש להם הרבה נפילות וזה מוריד מהאפקטיביות של ה IP הקבוע. הווה אומר, אם הבן שלי בצבא והוא רוצה שהשרת יעבוד ללא הפסקה, נפילת השרת הופכת את ה IP הקבוע לחסר תועלת.
פורסם 2004 בפברואר 721 שנים תלוי למה אתה רוצה את האייפי הקבועכי יש אתר שנותן REDIRECT לאייפי שלך חינםwww.no-ip.comתיכנס תירשםתוריד את התוכנה שלהםואתה יכול לעשות שיהיה לך אייפי כזה XXXXX.no-ip.comאו כל סיומת שיש להם שםאתה יכול להסתכל ברשימהוהתוכנה שלהם כל הפעלה של המחשב תעשה העברה לאייפי שאם ייפנו לכתובת באותיות יגיעו למחשב שלךמקווה שזה עוזרואם תרצה עוד עזרה בזה תכתוב ;D
פורסם 2004 בפברואר 721 שנים HFDO5, זה לא אייפי קבוע.התוכנה הזאת פשוט מעדכנת באופן שוטף את האייפי של המשתמש (בכל פעם שהוא משתנה), ומשייכת אותו לכתובת בדומיין של no-ip.com.כך למשל, אם נרשמתי על החשבוןblabla.no-ip.comהתוכנה תעדכן את האייפי שלי באופן שוטף ותשייך אותו לכתובת הזאת, כך שבכל פעם שיפנו לכתובת זאת, יופנו לאייפי שלי, יהיה אשר יהיה.
פורסם 2004 בפברואר 721 שנים כן אני יודעאבל זה טוב כמו אייפי קבועאני משתמש בזה כל הזמןמה זה משנה שיידעו את הכתובת הזאת שכל פעם תפנה לאייפימאשר לקנות אייפי קבוע?אני לא ממש רואה הבדלאז הצעתי את זה..
פורסם 2004 בפברואר 721 שנים בכיף. כל עזרה מתקבלת בברכה. רק רציתי להבהיר את המשפט הזה, שלא יהיו אי-הבנות: ואתה יכול לעשות שיהיה לך אייפי כזה XXXXX.no-ip.com כי פשוט, זה לא IP. זה כתובת בדומיין של האתר.
פורסם 2004 בפברואר 821 שנים מחבר ACTCOM נותנים IP קבוע כברירת מחדל. זאת אומרת, כל מנוי לאינטרנט מהיר בכבלים או ב-ADSL מקבל IP קבוע.אכן !הבעיה שלי שאני קשור לבזק בי"ל בחבילת מבצע עם התחייבות לשנה. רעיון איך לפרק את החבילה ולעבור לאקטקום ?
פורסם 2004 בפברואר 821 שנים מחבר תלוי למה אתה רוצה את האייפי הקבועכי יש אתר שנותן REDIRECT לאייפי שלך חינםwww.no-ip.comתיכנס תירשםתוריד את התוכנה שלהםואתה יכול לעשות שיהיה לך אייפי כזה XXXXX.no-ip.comאו כל סיומת שיש להם שםאתה יכול להסתכל ברשימהוהתוכנה שלהם כל הפעלה של המחשב תעשה העברה לאייפי שאם ייפנו לכתובת באותיות יגיעו למחשב שלךמקווה שזה עוזרואם תרצה עוד עזרה בזה תכתוב ;Dתודה לך אך זה לא עוזר לי (או ליתר דיוק לבני).בני מייעד מחשב ל proxy שיהיה בהאזנה מתמדת. הפניות אליו תהינה דרך ip ולא dns.תודה על ההצעה השימושית אך לצרכים אחרים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.