עבור לתוכן

למה GOOGLE לא מעדכנים את המפות?

Featured Replies

פורסם

לאחרונה הם עידכנו את שרות הניווט שלהם שיפעל בארץ ואת המפות לא, יש למי להודיע או שפשוט לא סופרים אותנו?

התמונה השנייה היא מה שצריך להיות ואני מאמין שיש עוד מקומות כאלה בארץ.

האם יש EMAIL שאפשר להתלונן?

פורסם

יש עוד מלא מקומות שהם לא מעודכנים.

כנראה שהמחזור רענון של המפות הוא נמוך מהצפוי לחברה כמו גוגל. בסופו של דבר זה זה עניין פיננסי להפעיל את מערך הלווינים ולמפות את כל העולם.

פורסם

אני לא חושב שגוגל ממפה בעצמה בישראל מבחינת המפות, אלא קונה את זה מצד שלישי. לדעתי את הצילומים של ה STREET VIEW היא עושה בעצמה אבל זה לא המפות.

בכל מקרה בניגוד לרוב העם בישראל אני חושב שהניווט שלהם מצויין בכמה רמות מעל וייז, ואני משתמש בו כבר הרבה זמן (עוד בגרסה פרוצה) ומרוצה מאוד.

פורסם

אני לא חושב שגוגל ממפה בעצמה בישראל מבחינת המפות, אלא קונה את זה מצד שלישי. לדעתי את הצילומים של ה STREET VIEW היא עושה בעצמה אבל זה לא המפות.

בכל מקרה בניגוד לרוב העם בישראל אני חושב שהניווט שלהם מצויין בכמה רמות מעל וייז, ואני משתמש בו כבר הרבה זמן (עוד בגרסה פרוצה) ומרוצה מאוד.

פרצת את google maps?

פורסם

המפות של גוגל הן אחלה בארה"ב, אבל בישראל הן ממש לא מעודכנות, ברמה שאי אפשר לסמוך עליהן בכלל.

פורסם

המפות של גוגל עובדות מצוין על כל אנדרואיד, אבל הניווט (GPS) לא עבד בכל המדינות. אז היתה גרסה "מתוקנת" שאפשרה גם לניווט לעבוד.

לפני חודש משהו כזה, גוגל השיקו רשמית את הניווט בארץ ומאז הוא עובד בעברית מלאה בלי שום בעיות. שוב לדעתי הרבה יותר טוב מוייז.

פורסם

אני לא חושב שגוגל ממפה בעצמה בישראל מבחינת המפות, אלא קונה את זה מצד שלישי.

גוגל מתבססת על האתר הישראלי "מפה".

האתר הזה מעודכן אבל המפות של גוגל משום מה לא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים