עבור לתוכן

מסך מחשב נייד מהבהב

Featured Replies

פורסם

שלום,

לפני כשבוע קניתי את המחשב נייד LENOVO Z580 , התקנתי מערכת הפעלה ודרייברים הכי מעודכונים אבל מידי כמה דקות המסך מהבהב בלי סיבה.

העניין שהוא מהבהב גם בSAFE MODE אפילו גם בשלב ה BIOS הוא מהבהב. זה נראה לי כמו כרטיס מסך תקול או בעיה במגעים

האם זה מעיד על בעיה חומרתית וצריך לממש אחריות?

פורסם

אתה יכול להעלות וידאו של התצוגה?

על פניו לפי התיאור שלך, שזה קורה גם ב-BIOS (כלומר, לא קשור לדרייברים), אז יש משהו פגום ויש צורך במימוש אחריות.

איפה קנית את המחשב?

פורסם
  • מחבר

אני כרגע לא ליד המחשב.

המחשב נקנה בKSP לפי מה שהבנתי אני פונה ישר ללנובו ישראל יש איסוף מהבית,

הם יכולים לעשות בעיות עם האחריות עם הווינדוס לא מקורי?

פורסם

לא, כי זה עניין חומרתי. זה לא קשור לווינדוס... אם אתה "חושש" תפרמט את הדיסק קשיח.

קצת מוזר שמחשב חדש עם בעיה כזו אבל הכל יכול להיות, גם מגעים רופפים... :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה

מה שמוזר זה שגם בדיסק של הדרייברים וגם באתר של לנובו מופיע דרייבר גם של אינטל לכרטיס מסך וגם של נבידיה ויש רק כרטיס מסך מובנה של אינטל Graphics 4000

פורסם

במחשב שקנית יש כרטיס מסך nvidia?

אני לא יודע אם אתה יודע אבל במחשבים ניידים כיום יש ליבה גרפית מובנית במעבד, בשלך זה intel 4000. בנוסף במחשבים שמים ליבה גרפית על הלוח אם חזקה יותר מחברת Nvidia או AMD לשימוש במשחקים ותוכנות אחרות.

כדי לחסוך בחשמל במצב "רגיל" המחשב עובד עם הליבה המובנית, כשיש צורך בביצועים גבוהים יותר למשחקים לדוגמא אז מפעילים את המשחק/תוכנה כך שהיא תשתמש בליבה הגרפית החיצונית החזקה יותר.

בעזרת הדרייברים ניתן למתג ולבחור איזו תוכנה/משחק יפעל עם כל ליבה גרפית (מובנית או חיצונית חזקה).

פורסם

אוקיי, אז תתקין רק את הדרייברים של Intel.

הדרייברים בדיסק הם כלליים לכל הסדרה/דגם.

ד"א, למה לא לקחת את הדגם הבא במקום? הוא יותר טוב ובעל אחריות ל-3 שנים:

http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=12134

מגיע עם דיסק קשיח מהיר 7200 וכרטיס רשת 1GBit.

בעיקר בזכות האחריות הארוכה, זה המחשב הכי משתלם אם אתה מחפש מעבד I5 ואחריות ל-3 שנים במחשב נייד.

פורסם
  • מחבר

בדיסק היה דרייברים לכמה מחשבים ובאף אחד מהם אין כרטיס של נבידיה.

חבל שאני רואה את המחשב שהבאת רק עכשיו :bash: פתחתי נושא (ואף אחד לא הגיב :'( ) http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=558061.0 והמחשב שהצעת ישב לי כמעט בול בדרישות .

פורסם

לפעמים מרוב נושאים, חלק "הולכים לאיבוד" ולא מגיבים אליהם :-\

פורסם
  • מחבר

עדכון

ksp בסוף החליפו לי למחשב חדש.

תודה ל chevy על העזרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים