עבור לתוכן

נפרץ לי ולאחי חשבון הפייסבוק!

Featured Replies

פורסם

דיווחתי כבר לפייסבוק בדרך המקובלת ועשיתי 'נעילה' לחשבון.

בנוסף, גם שלחתי להם את ת.ז. שלי לאימות הפרטים.

מישהו עוד נתקל בזה בעבר?

תוך כמה זמן אמורים בדר"כ בפייסבוק לפתוח לי את החשבון?

אשמח ליעוץ מה לעשות...

החשבון שלי הוא כמובן born2kill321.

פורסם

אני בדיוק באותו מצב כמוך. שלחתי את הטופס עם תעודת הזהות לפני שלושה ימים והם עדיין לא ענו לי.

הקטע הכי מבאס בזה, הוא שהם ממליצים לנעול את החשבון ורק אחרי זה אתה מגלה שיש את האופציה לשלוח קוד לשלושה מהחברים שלך, אבל זה לא אפשרי כשהחשבון נעול.

פורסם
  • מחבר

אני בדיוק באותו מצב כמוך. שלחתי את הטופס עם תעודת הזהות לפני שלושה ימים והם עדיין לא ענו לי.

הקטע הכי מבאס בזה, הוא שהם ממליצים לנעול את החשבון ורק אחרי זה אתה מגלה שיש את האופציה לשלוח קוד לשלושה מהחברים שלך, אבל זה לא אפשרי כשהחשבון נעול.

ניסיתי את זה.

וכמו שאתה אומר - אם החשבון נעול אז אי אפשר.

אגב, מסתבר שנפלתי מלכודת לתרמית 'פישינג'.

יצאתי אהבל. :(

פורסם
  • מחבר

^^ תשלח להם שוב את הת.ז.!

טוב חבר'ה, אחרי שעברו בערך 24 שעות קיבלתי מייל לשיחזור החשבון.

כולי שמח!

זאת כמובן שלפני יממה שלחתי להם את תצלום ת.ז. שלי.

;D

פורסם
  • מחבר

בשונה מהמקרה שלי, אחי לא קיבל איזה מייל שהכתובת דוא"ל שלו השתנתה ובכל זאת החשבון הזה ננעל ע"י פייסבוק.

כשאני מנסה לשלוח תצלום ת.ז. הוא לא מפנה אותי למקום הנכון... הוא מנסה לשחזר לי את החשבון אבל החשבון לא פעיל כך שאני לא יכול להתקדם.

יש אפשרות לשלוח לפייסבוק באימייל ידנית את תצלום ת.ז. והטענות שלי?

פורסם

אם כתובת הדוא"ל שלו לא שונתה, אי אפשר פשוט לשחזר את הסיסמה ע"י Reset my password?

פורסם
  • מחבר

לא ידוע לי אם כתובת הדוא"ל שונתה אך החשבון עצמו נעלם.

אני לא מוצא אותו.

וגם לא קיבלתי שום אימייל על שינוי כלשהו מפייסבוק.

פורסם

הבנתי, ניסית את הטופס הזה? http://www.facebook.com/help/contact/?id=320596411317906

בכל מקרה, תנסה כמה פעמים לעשות את התהליך של My account is compromised, אותי לפחות זה הביא לפעמים למקום של לתת אימייל אחר ולשלוח קודים לחברים ולפעמים לטופס עם הת.ז. (שמתי לב שכשהיה לי טאב פתוח עם הדף שאני צריך לתת מייל אחר ובטאב אחר עשיתי את אותו תהליך שוב זה הביא אותי לטופס עם הת.ז, עד כמה שזה מוזר נסה את זה)

עוד דבר, אם אתה זוכר את השם משתמש, זה יכול לעזור. השם משתמש זה האימייל של פייסבוק - blabla@facebook.com

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים