פורסם 2013 באפריל 1812 שנים מה הבדל בין p67 לZ77 אני יודע שה67 זה דור קודם של מעבדים אבל הוא תומך גם במעבדים החדשים לפי מה שאני רואה אני לא באמת מוצא ביניהם הבדלים קריטיים מישהו יכול לתת לי כל ההבדלים ביניהם בבקשה תודה רבה
פורסם 2013 באפריל 1912 שנים אני יודע שאצלי בלוח(P67) הבקר של הUSB3 הוא לא מובנה בערכת שבבים ,אין תמיכה בליבה הגרפית המובנת(לא כזה רלווטי אם אתה משתמש בכרטיס רציני של AMD או NVIDIA) וגם אין תמיכה מלאה בPCI-EX 3 (לא מורגש אצלי עם הASUS HD7950) חוץ מזה אני אישית לא מכיר עוד שינויים מעותיים.. מקווה שעזרתי
פורסם 2013 באפריל 1912 שנים מחבר הבקר של הusb3 לא אמור לעשות בעיות גם אם הוא לא מובנה לא?כ.מ אני גם ככה לא מתכוון להשתמש במובנה pci-e x3 לא נראה לי רלוונטי בכל מקרה בינתיים אין עוד משהו?
פורסם 2013 באפריל 2012 שנים אצלי בלוח של הפטאלטי יש בקר של Etron USB3יש לו לפעמים קטעים..(נגיד דונגל של בלוטוס לא עובד דרכו אז הוא מחובר דרךUSB2 )בדיסק און קי וכוננים לרוב אין לי בעיותהבנתי שיש עוד בקרים שלUSB3אבל זה מה שבה באסרוק פטאלטיבגדול זה לא מפריע לי במיוחד (גם ככה רוב ההתקנים שלי הם תקן 2)
פורסם 2013 באפריל 2012 שנים מחבר יש בדרך כלל בעיות עם בקרים חיצוניים גם של sata?כי אני מחפש לוח עם 8 יציאות SATA+ והכי הרבה שיש מובנה זה 6 Gigabyte P67X-UD3-B3איך הלוח הזה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.