עבור לתוכן

מחפשת smartphone, אין לי כיוון.. יודעת להתעסק במכשירי אנדרואיד.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

ראשית כל פעם ראשונה שאני כותבת כאן, ובכלל רק כעת נרשמתי לאתר זה.

קצת רקע עליי בנושא המכשירים..

רכשתי את ה smartphone הראשון שלי ליפני כ - 3 שנים.. והוא עד היום איתי נאמן.. עם הרבה שינויים ושידרוגים של תוכנה שעשיתי.. התקנתי וניסיתי.

nexsus one of google.. בקיצור, ממש עתיק.

עכשיו, מאחר והוא עשה את שלו, והזיכרון לא מספיק לכל העדכונים, והיכולות של הדור הזה, וכן הבטריה לא משהו..

אני רוצה לשאול לדעתכם, איזה מכשיר יכול להתאים ולספק את צרכיי? חייבת לומר שחשוב לי מכשיר מהיר, ואחד שיהיה מה לשחק איתו.. אני אוהבת משחקים בטל'..מצלמה טובה.. ואני רוצה שהוא ישרוד איתי מספיק שנים, לפחות כמו הטלפון הקיים.

האם למישהו יש עצה? דעה? אמירה?

אגב, נדרשת מערכת הפעלה אנדרואיד..

אשמח לעזרה, בתור בחורה \ אישה מאוד מבולבלת כעת.. בעבר היה נקסוס, ובגלל שלאף אחד לא היה אותו.. לא הרגשתי כ'כ שאני מאחור.. עד ש.. כבר הוא לא סוחב בעלייה...

תודה לכל מי שהצליח לקרוא עד הלום.. :)

פורסם
  • מחבר

היי,

התקציב 2500 ש"ח לערך, האם זהו תקציב ריאלי, במחיר זה קניי את הנקסוס הקודם..

בנקסוס הזה אין מקש פתיחה מקדימה, זה לא מציק במקצת..

על מה אני צריכה לתת יותר תשומת לב?

באמת מבולבלת... בנושא ומתוסבכת :\

תודה,

SHIRANCO

פורסם

אם את רוצה מכשיר שקל להתעסק איתו ולעדכן רומים כמו בנקסוס ONE שלך אז הנקסוס החדש הכי טוב

הוא יקבל עדכונים מגוגל הכי הרבה זמן והכי מהר מכל הטלפונים שיש עכשיו (כי הוא של גוגל)

הוא גם יותר חזק מהגלקסי 3 שכולם מתלהבים ממנו

ודיי זול

בקיצור אין פה התלבטות בכלל. רק נקסוס 4

זה שאין כפתורים פיזיים מקדימה זה נוח יותר, את תתרגלי מהר מאוד.

לנקסוס 4 אבל הסוללה לא נשלפת (היא מאחורי ברגים) ואי אפשר להוסיף כרטיס זכרון (יש 16 ג'יגה מובנה וזהו), יש אנשים שזה מפריע להם.

פורסם
  • מחבר

היי,

בקשר לשני הדברים שאמרת כמפריעים, הם באמת מפריעים... שאי אפשר לנטרל סוללה, ושאי אפשר להוסיף זיכרון.

בד'כ אני נוטה ללכת עם מכשירים שנותנים יותר אופציות, לא חוסמים אותי... זה ממש מרגיש כמו אייפון, אי אפשר לעשות כלום, ו.. זה מה שיש..

לא כך?

ואם אתה אומר שאפשר להתרגל לחוסר כפתורים פיזיים, אני נוטה להאמין לך...

יש עוד עצות חוץ מגלאקסי 3 ונקסוס?

תודה..

ושבת שלום :)

פורסם

מצטרף להמלצה על הנקסוס 4.מכשיר מעולה (למי שהגודל שלו לא מפריע).אם תחליטי ללכת על הS3 גם כאן לא תפלי.מכשיר מצויין.

אם כי הייתי ממתין עם הרכישה שלו כמה שבועות, עד שהדגם החדש (S4) יגיע לארץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים