עבור לתוכן

טאבלט 10 אינץ' לחברה, ~1500 ש"ח (מהארץ)

Featured Replies

פורסם

אהלן!

אני מחפש לקנות טאבלט מתנה לחברה שלי. כרגע יש לה מחשב נייד קומפקטי למדי, אבל הוא עדיין לא הכי נוח בשביל סתם לקרוא דברים או לגלוש באינטרנט (במיוחד במיטה), ככה שטאבלט 10 אינץ' יהיה נחמד (7 אינץ' כנראה קטן מדי).

ראיתי פה ובמקומות אחרים המלצות על ה-Asus ME301T. מה דעתכם עליו? יש מכשירים שבכלל מתחרים בו ברמת המחירים הזו? לפי מה שראיתי המכשירים היחידים שיותר טובים הם כבר קפיצה משמעותית במחיר (700 ש"ח יותר ומעלה). האם ההבדל בין הרזולוציה שלו לרזולוציית full hd ומעלה מורגשת? (במחשב הנוכחי שלה יש מסך 13 אינץ' ברזולוציה 1366x768 ככה שזה בכל מקרה לא הרעה בתנאים מבחינתה)

אני לא מחפש להזמין טאבלט מחו"ל (לא רוצה להתעסק עם משלוח ואחריות, היחיד שאולי הייתי מוכן להזמין זה ה-Nexus 10).

תודה!

פורסם

לדעתי לשימושים שציינת גם טאבלט סיני איכותי בשליש מחיר יספק הרבה מעל ומעבר.

גם כל העיסוק ברזולוציות המפלצתיות האלה לדעתי חסר משמעות בגדלי המסך 7-10 אינטש וכל מה שמעבר ל-1280X800 כמעט לא מורגש.

כמובן שאם אתה מדבר על מתנה היקולים אחרים לגמרי ויחס עלות/תועלת לא ממש משחק תפקיד - שהיא לא תיעלב שקנית לה "זבל סיני ברזולוציה נמוכה" ;)

לדעתי ה-7' נוחים בהרבה לשימוש נייד של ממש אבל אם זה רק בבית והיא לא נסחבת איתו לכל מקום גם 10' יכול להיות בסדר.

פורסם
  • מחבר

אני יודע שלשימושים האלה גם יספיק משהו ישן וזול יותר, אבל אני מעדיף משהו קצת חזק יותר וחדש יותר שיחזיק לאורך יותר זמן ושיעבוד חלק. חוץ מזה אני מעדיף משהו מחברה מוכרת עם אחריות שלא צריך להתעסק איתה (ושאני יכול לקנות ולקבל השבוע...) על פני משהו סיני.

אם 7 אינץ' היה בא בחשבון אז כנראה הייתי הולך על ה-Nexus 7 בלי לחשוב פעמיים, אבל אני חושש ש-7 יהיה קטן מדי... זה כנראה יהיה נוח לקריאה אבל אני לא בטוח לגבי גלישה שוטפת באינטרנט.

סה"כ יש לשנינו סמארטפון ככה שאני בספק אם ניקח את הטאבלט מחוץ לבית.

בכל מקרה אני אנסה לעבור היום בחנויות ואראה אם יש להם טאבלטים בתצוגה כדי להשוות בין הגדלים.

פורסם

סיני זה ממש לא "ישן"...

אם אתה רוצה מסך גדול, חומרה טובה, רזולוציה מטורפת בקניה בארץ בחנות עם כתובת:

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=14043

פורסם
  • מחבר

קראתי עכשיו קצת על הארקוס הזה, אומרים שה HD שלו לא באמת עובד טוב, ושהביצועים לא משהו. תודה בכל זאת.

פורסם

אומרים שה HD שלו לא באמת עובד טוב,

מה זה אומר?

בכל מקרה, לגלישה וסרטים הוא מעל ומעבר והמפרט שלו בהחלט לא נופל מה-ASUS - לא מכיר אותו אישית.

פורסם

אין לי באמת זמן לקרוא, אבל אני לא מכיר את המושג "מפעילים את ה-HD" :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

לפי מה שכתוב במקורות אחרים הרזולוציה הסטנדרטית זה 1600x1200, וב"HD Mode" מקבלים את הרזולוציה המלאה, ושם יש בעיות. חוץ מזה כמו שאמרתי בביקורות יש תלונות נוספות, ככה שהבנתי שהוא לא ממש כדאי.

פורסם
  • מחבר

עדכון: עברתי היום בכמה חנויות והסתכלתי על כמה טאבלטים. לא ממש הרגשתי הבדל בין הטאבלטים עם הרזולוציה הגבוהה והנמוכה, ואחרי ששיחקתי קצת עם הנקסוס 7 אכן נראה לי שהוא יהיה קטן מדי.

בקיצור, נראה לי שאלך על ה-ME301T. תודה לכל העוזרים!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים