פורסם 2004 בפברואר 721 שנים או שפשוט משיגים מישהו שהוא בסצנה ושם יש כבר משועמים שמקליטים ומעליםלדוגמא כבר היום בבוקר היה לי את הפרק :\
פורסם 2004 בפברואר 721 שנים tomz, לא הבנתי מה אמרת.אנשים מהסצנה? ושם יש כבר משועממים שמקליטים ומעלים?!לא הבנתי מילה.. :-\
פורסם 2004 בפברואר 721 שנים יש סיכוי שאתה לוקח מהפרק של אתמול רק את הקטע(סרטון) של לובה ומעלה לרשת? : תודה!
פורסם 2004 בפברואר 721 שנים איזה בעסה שפיטרו אותה אבל צפיתי את זה אחרי הכתבה שראיתי בוואללה שנאמר בה שקופאיות רוסיות התלוננו בערוץ 2 על לובה כי הם טוענות שבאים אליהן בסופר ומתחילים לעשות להם לא בה בלובה..., ידעתי שזה רק עניין של זמן עד שיורידו אותה אני מחכה לגרסה המתוקנת של הקטעים
פורסם 2004 בפברואר 721 שנים את הקטע שהקופאיות הרוסיות בסופר התלוננו היה ממזמן. היה על זה כתבה בעיתון לפני יותר משבוע, אם אני זוכר נכון. לכן כנראה פיטרו אותה, למרות שזה ממש לא הגיוני - לובה הביא להם את כל הריטינג! אם הם מוותרים אליה יהרס להם הריטינג.. לפחות שישמו את אלברט וניסים במקומה..
פורסם 2004 בפברואר 721 שנים כמו שאמרו חכמינו (אלברט וניסים) על הקטעים האחרונים של לובה (לא ראיתי אתמול אז אני לא מדבר על העזיבה):"היה לא מצחחחיק"
פורסם 2004 בפברואר 721 שנים אני בתחילת השבוע הגתי תאוריה והיא בינתיים נכונה:א. יפטרו את לובהב. היא תנקום בכולם ;D
פורסם 2004 בפברואר 721 שנים מחבר ברוכים הבאים לסופר של לובה.פה יש עבדהיש שפהולא קשה.ולובה לא הולכת בבית שלה.
פורסם 2004 בפברואר 821 שנים ברוכים הבאים לסופר של לובה. פה יש עבדה יש שפה ולא קשה. ולובה לא הולכת בבית שלה. HUH?!
פורסם 2004 בפברואר 821 שנים לובה הייתה גדולה ממש בהתחלה (פרק ראשון) אבל מאז זה די בירידה....זה פשוט אותו דבר שחוזר על עצמו...אבל יש דמויות אחרות שיבדרו אותנו....ומערכונים (לא יודע מה איתכם אני אהבתי את זה עם המתנחלים... -קושניר והשחקנית השניה ששכחתי איך קוראים לה)....וטל פרידמן...ובאמת מה קורה עם הקטע של אלברט וניסים? שבועות שלא שמענו מהם... ??? ???אני מתחיל לדאוג.... :-[האם הם אמרו לאאאא מצחייייק פעם אחת יותר מדי לאדם אחד יותר מדי?....
פורסם 2004 בפברואר 821 שנים מחבר הקטעים שלהם היו מאוד לאאאאאאאא מצחיקים אז כנראה החליטו שלאאאאאאא משדרים דברים לאאאאאאאא מצחיקים.
פורסם 2004 בפברואר 821 שנים היא תחזור בתור עובדת בפז (תחנת הדלק).חוץ מזה התוכנית עוד מעט נגמרת לטובת לא נפסיק לשיר כוכב נולד!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.