פורסם 2004 בפברואר 721 שנים נגיד אני פותח סתם מסמך וורד חדשואני רוצה לכתוב משהוזה לא מקלידאבל אם אני עושה עם העכבר כפתור ימניוהדבק לטקסט שהעתקתיאז זה מדביק את הטקסט והכלבקיצור מה שנראה לי כאילו חלק מהמקלדת חסום שםוזה בכל התוכנות של האופיסאפשר להשתמש רק בפקודות עכברמישהו יודע מה זה יכול להיות?ודרך לפתרון?מחכה לתשובות.. ???
פורסם 2004 בפברואר 721 שנים בדוק במצב בטוח של wordwinword /a ותאמר לי האם הבעיה גם מופיעה במצב בטוח.מחכה לתשובה
פורסם 2004 בפברואר 721 שנים מחבר כן אותה בעיה המוזר הוא שחלק מהמקלדת עובד וחלק לא אותיות לא אבל HOME PAGE UP DOWN וכל אלה כן עובדים.. וגם בחלון של העזרה אני לא יכול לכתוב רק בקטע שאני עושה קובץ שמור אני יכול לכתוב שם.. משהו מאוד מוזר.. :
פורסם 2004 בפברואר 721 שנים האם אתה מצליח להקליד בכתבן?אם לא יש כנראה בעיה במקלדת .אם כן נסה לפתוח קובץ חדש ללא תוכניות ברקע האם פתר?אם כן ככל הנראה תוכנית ברקע מפריע.אם לא נסה מצב בטוח של חלונות האם עזר?ככל הנראה בעיה בשירות או דרייבר.אם לא בצע הסרה מוחלטת של ה Office כולל מהרג'סטרי ותתקין מחדש על תיקייה שונה מהקודמת.
פורסם 2004 בפברואר 721 שנים מחבר אוקיי....ככה:כתבן יכול לכתוב ז"א לא בעיית מקלדתסגרתי את כל התוכנות ברקע ועדיין לא עזר.. ז"א לא תוכנה מפריעהמצב בטוח אני עוד מעט מנסה נראה מה יהיהוהתקנה מחודשת לא יודע אם זה כזה ישנה.. נבדוק את הענייןנעדכן אותך בקרובתודה :-\
פורסם 2004 בפברואר 721 שנים מחבר יש לי עדכוןניסיתי מצב בטוחוזה כותבאז או בעיה בדרייברים של משהואו בעיה בתוכנה שנטענת ברקע שאני לא רואהמה אתה מציע לעשות? ???גיליתי עכשיו שהבעיה נמצאת גם בפוטושופאז זה לא רק באופיס.. :-\יש למישהו רעיון מה לעשות?
פורסם 2004 בפברואר 921 שנים תתחיל לעשות הסרה של דרייברים,מהפחות חשוב אל היותר חשוב.בסופו של דבר תגיע אל המטרה.בהצלחה
פורסם 2004 בפברואר 921 שנים מחבר נמאס לי מצאתי עוד שטויות במערכת הפעלה שלי אז אני מתקין מחדש וזהו הגיע הזמן ;D תודה על העזרה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.