עבור לתוכן

בנוגע למסך DELL U2312HM

Featured Replies

פורסם

שמעתי עליו והוא נורא פופולארי כיום בשוק, איך הוא? האם הוא טוב בעבור גיימינג וזמן התגובה שלו יהיה גם הוא טוב למשחקי

וכד'?

הבנתי מכמה אנשים שמסכי IPS לא טובים בגיימינג בגלל הצבעים ה"מגעילים", ולגיימינג

יהיה עדיף..

פורסם

מסך מצוין, זמן התגובה שכתוב לא צריך להוות מדד מכיוון שכל חברה מודדת בדרך אחרת.

אני יכול לומר לך שהוא נמוך יותר ממה שכתוב על מסכי TN עם 5MS.

במקרה יש לי את המסך והוא מצוין.

פורסם
  • מחבר

ומה בנוגע לצבעים? הבנתי מכמה אנשים שלגיימינג עדיף מסך LED

פורסם

LED זה בסה"כ סוג התאורה האחורית של המסך (בניגוד לתאורה פלורסצנטית CCFL). היום כל המסכים מגיעים עם תאורה כזאת, כשהיתרון

היחיד של תאורה כזאת היא היכולת לייצר מסכים דקים יותר. ה-DELL הנ"ל הוא בעל תאורת LED (ואין שום קשר לפאנל!!!)

פורסם
  • מחבר

תודה רבה, אבל הצבעים שלו במשחקים באמת לא טובים כפי שאמרו לי?

ומה ההבדלים בין U2312HM ולבין U2212HM? הגודל בלבד? כי כאן זה די עניין של בחירה אישית במידה והגודל הוא ההבדל היחידי.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

הקפצה.

פורסם

:nixweiss: מי שאמר שהצבעים במסכים של DELL לא טובים לא מבין כלום

ובטח יש לו מסך TNגרוע וזול DELL הם מסכים לאנשים שמבנים

באיכות תמונה וצבעה ויש להם זמן לכוון את ההגדרות הרבות של המסך

מסכי TN LED בדרך כלל יותר זולים ממסכים עם פנלים טובים כמו ISPS

והם לא מדויקים בצבעה ותמונה אבל כמו כל מסך צריך לבדוק שהוא תקין

פורסם

זה לא המסך המושלם לגיימרים הארדקור בגלל שהוא 60HZ ו5MS תגובה.

אם תקנה מסך מעל 2000 ש"ח 120HZ, ותקנה חומרה קיצונית שגם איתה תאלץ לשחק על גראפיקה הגרועה ביותר במשחקים החדשים כדי לספק לו 120FPS, יהיה לך שיפור גדול מבחינת ה"חלקות" של האנימציה במשחק. אבל מבחינת התוצאות שלך במשחקי רשת לא תקבל שיפור. אולי אולי אולי תקבל הריגה אחת נוספת בכמה שנים שתשחק איתו, שלא היית מקבל בלי מסך כזה, לא מעבר לזה.

כעקרון אם אתה לא רגיל למסך 120HZ אתה לא מפסיד שום דבר כשאתה משחק על 60HZ ודווקא מרוויח הרבה, תוכל לשחק על גראפיקה טובה בהמון, לחסוך המון כסף על חומרה, ולהנות מפאנל IPS איכותי מאוד במקום פאנלים לא איכותיים במסכים של ה120HZ, מה שיכול אפילו לתת לך יתרון במשחקים על המסך היקר מאוד עם הפאנל הגרוע יותר.

פורסם

מה שאתה אומר לא נכון מדויק היום אין מסכים גם יקרים שמסוגלים לתת HRZ120

תמונה מלאה כמו שהייה בCRT הישנים גם לא HRZ600 כמו שיש במסכים החדשים

זה הכול מעבד פנמי במסך שעושה הדמיה עיבוד תמונה הוספת תמונה פרימיום ועוד דברים

והתקן של HDMI 1.4a החדש שתומך ב 4K רזולוציה יש בכרטסים של AMD תומך ב 50 60 HRZ ולא יותר

וכן במסכים למקצוענים מעדיפים לא להשתמש במנגנון עיבוד תמונה שהוא לא הכי מושלם ויש בעיות

וגם כמה שהמסך והפנל פחות טובים צריך עיבוד תמונה חזק וטוב יותר

שלפעמים פוגעה יותר מאשר מועיל כי אז מגלים את כול הבעיות של פנל מסך זול

במיוחד בטלוויזיה שם הדיוק תמונה צבעה פחות חשובים אפשר לעגל פינות זה מה שעושה המעבד

פורסם

לא הבנתי כמעט כלום ממה שאמרתי, בכל אופן אם חשבת שאני מדבר על הגדרות גראפיות של עיבוד תמנוה במסך (לא שמעתי על מסכי מחשב שמאפשרים הגדרות כאלה) אני מדבר על הגדרות במשחק. ולא דיברתי על מסכים ברזולוצייה 4K. לא הבנתי כלום בקיצור מהתגובה שלך . :silly:

פורסם
  • מחבר

לא צריך להגזים, רק שאלתי איך הוא בכללי והאם המשחקים רצים בו בצורה חלקה.

המסך שלי הוא גם 60HZ לפי מה שידוע לי ו-5MS... זמן התגובה בו במשחקים די מצוין, גם ב-DELL זה יהיה כך? לי יש פאנל TN ו-LED.

פורסם

ה-DELL מצוין למשחקים, מסך מעולה במחיר מצחיק.

פורסם

:nixweiss: מי שאמר שהצבעים במסכים של DELL לא טובים לא מבין כלום

ובטח יש לו מסך TNגרוע וזול DELL הם מסכים לאנשים שמבנים

באיכות תמונה וצבעה ויש להם זמן לכוון את ההגדרות הרבות של המסך

מסכי TN LED בדרך כלל יותר זולים ממסכים עם פנלים טובים כמו ISPS

והם לא מדויקים בצבעה ותמונה אבל כמו כל מסך צריך לבדוק שהוא תקין

קודם כל תלמד להתנסח ותפסיק לבלבל את השכל... אני זוכר את הדיונים ההזויים שלך פה, זה אתה שמבין במסכים לא?

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=532259.0

יש לי שלושה כאלו שקניתי, אחלה מסך, אחלה פיצ'רים, איכות בנייה מעולה אבל צבעים חרא(חוץ מהשחורים), צבעים מתים ואני עומד מאחורי מה שאני אומר.

היו לי שלושה מסכי סמסונג, קניתי את ה-DELL והעמדתי אותו לידם, הוא החוויר לעומתם, הצבעים של הסמסונג חיים הרבה יותר,

של הדל יחסית מתים ועמומים, חשבתי שאני טועה והשוותי עם עוד לפחות 20 מסכים שקיימים לי במפעל, כולל מסכים עם פאנל

IPS, ה-DELL מבחינת צבעים היה נראה הכי לא טוב.

אני עד היום מנסה להתרגל ומאז קניתי עוד שני -DELL .

רק שתדע לך שפה באתר השורות שמוצגות למעלה "הראה תגובות חדשות להודעות שלי" אמורות להיות בצבע תכלת, כמו באייפון, כמו במסך

של סמסונג או אפילו במסך של הנייד שלי מבית MSI, רק ב-DELL זה נראה אפור, ממש אפור.

שיחקתי עם הגדרות, כיולים,פרופילים ובסוף גיבשתי דעה אחת מוצקה, חראאאא צבעים.

פורסם

ב-DELL שלי זה נראה תכלת כמו שצריך, לא יודע על מה אתה מדבר, אם אתה רוצה תמונה אני יעלה מחר.

פורסם

בכייף... בהזדמנות הייתי רוצה לדעת שוב מה הגדרת שם ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים