פורסם 2013 באפריל 1312 שנים שלום,יש לי שני מכשירים ששניהם מוציאים סאונד דרך חיבור PL 2.5 (חיבור של אוזניות)השאלה שלי היא אם אני ישתמש במפצל PL (מפצל שמשתמשים בו אם רוצים לחבר שני אוזניות למכשיר אחד לדוגמא)רק בצורה הפוכה (בצד שיש בו שני חיבורי PL נקבה אני יחבר את שני המכשירים שלי ובצד השני את האוזניות)זה ישמיע באוזניות את הסאונד משני המכשירים ביחד?המכשירים הם:1.http://www.ebay.com/itm/S0BZ-Hot-Card-External-Adapter-USB-2-0-to-Mic-3D-Speaker-Audio-Sound-5-1CH-Blue-/140950024414?pt=US_Sound_Card_External&hash=item20d146b0de2. PlayStation 3 שמוציא סאונד דרך יציאת RCAתודה רבה
פורסם 2013 באפריל 1312 שנים מחבר תודה רבהקודם על טעות שלי מההודעה הראשונה החיבורים הם PL 3.5זה משנה משהו?יש לי שאלה נוספת בנושא אם האוזניות שלי פועלות ב5.1 ובעלות שלושה חיבורי PL 3.5אני לא יודע אם זה ככה בכל האוזניות אבל החיבורים הם1.כתום-Subwoofer and Center2.שחור-(Rear Speaker (right and left3.ירוק-(Front Speaker (right and leftאיזה אחד מהם אני צריך לחבר למפצל הנ"ל בשביל שהאוזניות יפעלו? (כמו שב2.1 לא 5.1)או שבכלל אני צריך עוד סוג של מתאם בשביל לחבר את כל השלושה למפצל הנ"לתודה רבה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.