עבור לתוכן

[עזרה] נראה לי שהמחשב שלי בוגד בי + סרטון

Featured Replies

פורסם

בעיה ראשונה:

אוקי אז ככה היו לי שני כרטיסי מסך GTX 470 , אחד נשרף לפני שנה ואחד אני חושב שהשני שנפטר שלשום....

1.הראשון מת לפני שנה

2. השני - פעם בשעה באופן רנדומלי בלי קשר למאמץ או לא , אני שומע את המאורר עולה לשיא הכוח באוורור למשך 3 שניות ויורד חזרה למצב נורמלי , מה שקורה הוא שבזמן שזה קורה "מעיין ריסטרט" המסך הופך שחור , אני ממשיך לשמוע משחק / סקייפ / מוסיקה , אבל אני לא רואה כלום...

אני חושב שהוא גם שרוף?? כרגע אני עם כרטיס 8400GS מהמחסן הבעיה היא שאני פרילנסר מהבית עובד בתלת מימד ואני חייב פתרון דחוף , מישהו מכיר את הבעיה??

בעיה שניה :

היו לי 24GB זיכרון , לפני חודש בבדיקה שרירותית שמתי לב שיש לי 20... עם קצת משחקים הבנתי שיש לי סלוט אחד שרוף בלוח אם , כאשר אני מוריד את הסלוט הזה אז הלוח מקבל 20GB , משמע משהו נדפק בלוח בסלוט הזה ספציפית , ניסיתי לבדוק שזה לא באמת הזיכרונות עצמם וזה אכן הלוח כי כל הזיכרונות עובדים יופי ששמים אותם אחד אחד...

אז ירדתי מ24 ל12 כי העדפתי שזה יהיה עגול , הוצאתי שלישית זכרונות , דברתי עם KSP ולמזלי יש לי אחריות עוד חודשיים בלבד...מדובר בלוח ישן asus p6dx58 deluxe , המעבד שלי הוא I7 960... אחד העובדים ב KSP אמר לי שלא מייצרים יותר לוחות כאלו ורוב הסיכויים שיבקשו ממני להחליף ולהוסיף כסף מה שידפוק אותי , כי אני אצטרך I7 מדור חדש...

האם מישהו נתקל בבעית אחריות כזו? ומה עושים ? ומה באמת מגיע לנו? זיכוי באופן מלא על המחיר ששלמנו לפני 3 שנים ?

זה מה שקורה כאשר מנסים להשים את כל הזיכרונות ..המחשב מתכבה נדלק פעמיים לבד ...ומקבל על עצמו 16....

זה מה שנשאר מהמחשב המפלצתי שהיה פעם...

VID_20130412_171355.mp4

פורסם

שימצאו לך לוח אחר, אתה לא צריך לשאול אותם בכלל, או שיביאו לך לוח ברמה זהה לשלך לתושבת 1156 או זיכוי מלא, זה לא צריך להיות נתון לוויכוח.

באופן כללי התושבת הזאת מתה הכי מהר (רק דור אחד), וגם 1155 מגיע לסוף חייה.

פורסם
  • מחבר

זה יותר בעייתי התושבת של הלוח שלי p6x58d היא 1366 לא 1156....

פורסם

זה לא יותר בעייתי, הם מתו ביחד... (יותר נכון ה-1366 "חייה" יותר, עד יציאת 2011)

זה לא משנה את זה שעל אחריותם לסדר לך לוח ברמה זהה לתושבת הזאת, או החזר כספי מלא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים