עבור לתוכן

מה כדאי catalyst 3.10 או 4.1

Featured Replies

פורסם

מה המצב..

הכותרת אומרת הכל..

מישהו כבר ניסה את ה 4.1 ויכול להגיד איך הם?

;)

פורסם

לא מצליח לסדר עם ה4.1 את ה Refresh Rate... מישו מכיר תוכנה יעילה במקום ה RefreshRate Fix?

פורסם

ReForce

פורסם

אני לא מרגיש הבדל עם ה-4.1 ברוב הדברים אבל זה שיפר לגמרי אבל גמרי את NFS UNDERGROUND אצלי עם הרדיאון 9600XT!!

מ-25FPS יציב זה עבר ל38FPS יציב!!! אחלה שיפור! ;)

פורסם

ReForce

היא לא מיועדת למאיצים גרפיים של Nvidia?!

פורסם
  • מחבר

שמעתי ש 4.1 היא עם באגים....זה נכון?

פורסם

שמע על פי דיון שעברו כש הגרסה החדשה יצא אמרו שהדריברים נועדו לתקן באגים בגרסה הקודמת (3.10). אכשיו זה לא כולכך נכון ואני יסביר.

היה 3.10 NFSU עבד אצלי מצויין (אבל הייתה לי בעייה אחרת מחשב עשה RESET במספר משחקים לא משנה) התקנתי את ה 4.1 כדי לפתור את הבעייה של ה RESET נכנסתי ל NFS ומה אני רואה... מסך שחור. מסתבר במקום לתקו באגים נוספו באגים (זה היה קשור אכשהו ל MOTION BLUR לא משנה) חזרתי ל 3.10 והכל עובד מצויין. בקיצור מה שאני אומר תתקין תראה תשחק תעשה כמה השוואות אם עובד אצלך טוב ואם יש לך שיפור בביצועים ספר לנו אולי תשכנע אותנו גם להתקין את הגרסה החדשה.

פורסם

יש לי בול אותו כרטיס שלך ולי אין ריסטים- משום מה!

אני לא מרגשי הבדל בין הגרסאות ולגבי NFSU אני בדקתי לאחר העלאת הזיכרון הוירטואלי אז אני לא בטוח שהדרייורים אלו ששיפרו אבל

לגבי הריסטים שלך נראה לי זה הלוח שלך אז תבדוק את העניין. איזה כיף שיש מחשב חזק יציב ללא ריסטים מוזרים! 8)

פורסם

היא לא מיועדת למאיצים גרפיים של Nvidia?!

אולי, אבל היא עובדת יפה מאוד עם הרדאון שלי =]

פורסם
  • מחבר

שמע על פי דיון שעברו כש הגרסה החדשה יצא אמרו שהדריברים נועדו לתקן באגים בגרסה הקודמת (3.10). אכשיו זה לא כולכך נכון ואני יסביר.

היה 3.10 NFSU עבד אצלי מצויין (אבל הייתה לי בעייה אחרת מחשב עשה RESET במספר משחקים לא משנה) התקנתי את ה 4.1 כדי לפתור את הבעייה של ה RESET נכנסתי ל NFS ומה אני רואה... מסך שחור. מסתבר במקום לתקו באגים נוספו באגים (זה היה קשור אכשהו ל MOTION BLUR לא משנה) חזרתי ל 3.10 והכל עובד מצויין. בקיצור מה שאני אומר תתקין תראה תשחק תעשה כמה השוואות אם עובד אצלך טוב ואם יש לך שיפור בביצועים ספר לנו אולי תשכנע אותנו גם להתקין את הגרסה החדשה.

ניסית להסיר דרייברים קודמים? (אם היו)

ניסית לפרמט?

פורסם

חבריה תודה על העזרה אבל אני רק הצגתי את הבעייה שבגללה ניסתי להחליף את הדריברים תודה על הדאגה את הבעייה אם ה ריסטים פתרתי מזמן. מה שרציתי להגיד זה שיש ב 4.1 מספר באגים (לא כשור ל ריסטים שלי) זה מה שהבנתי פה ממספר אנשים שניסו את ה 4.1 אני רק ראיתי שיש לי בעייה אם ה MOTION BLUR אם הדריברים החדשים כך החזרתי את הישנים. עוד פעם אני אומר אם אתם רוצים לדעת מה ההבדלים בין שני הגרסאות יש הרבה מאוד אתרים שעשו את בדיקות. צריך רק לעשות חיפוש קטן ב GOOGLE (או פה בדיונים ישנים) ולראות בעצמכם (תפרסמו את התוצאות פה כדי שגם נוכל לראות ולדעת אין לי פשוט כח לחפש בעצמי). מקווה שעזרתי ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים