עבור לתוכן

קניתי כרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

תראו - יוצא עוד חודש וחצי ספלינטר 2 (פנדורה) ורציתי לשדרג קצת את המחשב בשבילו.

היה לי עד עכשיו ג'יפה 2 GTS והוא היה בסדר אבל הוא התחיל לגמגם במשחקים והא לא העלה חלק (הנסיך הפרסי החדש).

אז היום הזמנתי ג'יפורס 4 TI 4200 עם 128 MB - שעלה לי 650 ש"ח (כולל משלוח והכל).

עכשיו - יש לי מפרט דיי ישן:

פנטים 4 1700

לוח של אינטל - 845

וזכרון - 640 MB של SD

אז הוא יריץ לי משחקים דיי טוב (לא חייב גרפיקה הכי גבוהה) בשנה הקרובה?

* הציאו לי 5200 (לא אולטרה) ואמרו לי לקחת אותו אבל בחרתי ב 4200 ויש לי עדיין יומיים להחליף (אם אני רוצה), כדאי לי להחליף? והאם הוא יריץ משחקים כמו שכתבתי למעלה.

• תגובות 30
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא לא לא לא לא לא לא!

שלא תעז לקחת 5200!

גם אם הוא אולטרה ה4200 הרבה הרבה יותר טוב ממנו בהפרש גדול מאוד!

ה4200 כרטיס זול שמספק ביצועים טובים!

הוא בחירה מצויינת!

פורסם

תשאר על ה 4200 ללא ספק.

פורסם

בתור אחד שיש לו את הכרטיס, אני ממליץ בחום להישאר עם הבחירה אתה לא תצטער.. 8)

למרות שלא תומך בכל האפקטים של DX9 מבחינת ביצועים הוא מספיק כבר שנתיים ובקושי יש משחקים שמעייפים אותו

פורסם
  • מחבר

ה4200 יספק אותי לשנה הקרובה (בלי AA וAF בהתחשב במפרט שלי) .

אני מתכוון למשחקים החדשים כמו ספלינטר שיצא ועוד (לא DOOM 3).

פורסם
  • מחבר

סליחה שאני מעלה את הנושא אבל זה ממש חשוב, עכשיו חברים שלי התקשרו ואמרו לי להחליף הם אמרו לי משהו כזה:

"****(השם שלי), מה אתה דפוק? כך מייד את ה5200 הוא כרטיס פצצה, אין עליו..."

אז מכל מקרה עדיף את הTI 4200 נכון?

ובבקשה תענו על השאלה שכתבתי הודעה אחת מעל זאת.

פורסם

אלברט, תקשיב טוב לי, בחור שעשה טעות וקנה FX5200 כשהוא היה במצב בול כמו שאתה נמצא כרגע והושפע יותר מדי מהמוכר שאמר לו "זה פי 10 יותר טוב יותר חדש ויותר מהיר מהטיאיי".

ה5200 לעומת הטיאיי הוא ח-ר-א ש-ל כ-ר-ט-י-ס נקודה!

שלא תעז לקחת אותו אל תעשה טעות כמו שאני עשיתי.

הטיאיי הוא כרטיס מעולה ויותר טוב גם מה5600 הרגיל.

תתחדש! ;)

פורסם
  • מחבר

אלברט, תקשיב טוב לי, בחור שעשה טעות וקנה FX5200 כשהוא היה במצב בול כמו שאתה נמצא כרגע והושפע יותר מדי מהמוכר שאמר לו "זה פי 10 יותר טוב יותר חדש ויותר מהיר מהטיאיי".

ה5200 לעומת הטיאיי הוא ח-ר-א ש-ל כ-ר-ט-י-ס נקודה!

שלא תעז לקחת אותו אל תעשה טעות כמו שאני עשיתי.

הטיאיי הוא כרטיס מעולה ויותר טוב גם מה5600 הרגיל.

תתחדש! ;)

יותר טוב מה 5600 הרגיל? וואי אז דיי טוב.

אבל איך הוא יעבוד עם המפרט שלי (למעלה), הוא לא כל כך טוב.

אני דיי רוצה שהמשחקים של השנה הקרובה יפעלו עליו בסדר עד טוב (בלי AA ו AF על 600*800).

פורסם

משחקים של השנה הקרובה יעבדו עליו מעולה.

אם תסתכל בבנצ'מארקים מלפני כמה חודשים, תוכל לראות שהTI4200 מגיע לביצועים של 9500PRO בחלק מהמקרים, ועם אוברקלוק, תוכל לקבל כרטיס חזק הרבה יותר שיעבוד כמו TI4600. תצטרך אמנם להתפשר על האפקטים של DX9 אבל זה בכלל לא משהו רציני...

תתחדש ותהנה :)

פורסם
  • מחבר

משחקים של השנה הקרובה יעבדו עליו מעולה.

אם תסתכל בבנצ'מארקים מלפני כמה חודשים, תוכל לראות שהTI4200 מגיע לביצועים של 9500PRO בחלק מהמקרים, ועם אוברקלוק, תוכל לקבל כרטיס חזק הרבה יותר שיעבוד כמו TI4600. תצטרך אמנם להתפשר על האפקטים של DX9 אבל זה בכלל לא משהו רציני...

תתחדש ותהנה :)

וזה כולל את המפרט המצויין שלי (בציניות) ;), כלומר המשחקים יעבדו טוב על המפרט (למעלה)?

פורסם

וזה כולל את המפרט המצויין שלי (בציניות) ;), כלומר המשחקים יעבדו טוב על המפרט (למעלה)?

לי יש את אותו המפרט רק עם 512MB DDR ואני מקווה שהמפרט שלך יהיה טוב מאוד גם עוד שנה (כי שלי יותר טוב ;D)...

אם לא, אז אולי הגיע הזמן שנשדרג

פורסם

חבל שסתם תקנה את הכרטיס הזה בשביל ספלינטר סל 2 .

המשחק הוא כרגע בלעדי ל X Box . והוא יצא למחשב האישי בעוד מספר חודשים. יכול להיות אפילו אחרי Half Life 2 , אז כדאי שתחכה ובזמן הזה תקנה כרטיס יותר איכותי.

פורסם

איפה קנית את ה TI4200 אני גם מחפש

אני מתלבט בין ה TI4200 וה FX5600 (אמרו לי שה R9200 יוצא מההשוואה מול שתי הכרטיסים האלה)

פורסם
  • מחבר

חבל שסתם תקנה את הכרטיס הזה בשביל ספלינטר סל 2 .

המשחק הוא כרגע בלעדי ל X Box . והוא יצא למחשב האישי בעוד מספר חודשים. יכול להיות אפילו אחרי Half Life 2 , אז כדאי שתחכה ובזמן הזה תקנה כרטיס יותר איכותי.

למה אתה סתם אומר? המשח יוצא ב15 למרץ.

נכון, הוא לא יוצא לכל הקונסולות, הוא יוצא ל X BOX ולPC (שזה כמובן מחשב ;)) ב15 ולפליסטיישן 2 ולגיימקיוב יותר מאוחר.

זה לפי מגה גיימס, אייגיימס וגיימר (בויגיימס כתוב אחרת).

אז אני רוצה להעלות את המשחק טוב וגם משחקים חדשיים שיצאו כמו דרייבר 3 (נראה לי שיוצא עוד מעט) ועוד כמה.

ולזה שכתב מעליי מאיפה קניתי - באולסייל יש אותו ב 599 ש"ח (עם משלוח זה עוד 50 ש"ח).

עריכה: מישהו יכול להביא לי לינק לאיזה באנצ'מארק של ה4200 TI?

פורסם

אוקיי. נחכה ונראה מתי הוא ייצא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים