עבור לתוכן

lg nexus 4

Featured Replies

פורסם

שלום חברים.

בענין המכשיר lg nexus 4 , ההבדל בארץ בין גרסת ה 16 גיגה, ל8 גיגה הוא 350 שקל,

האם לדעתכם יש בעיה להסתפק ב 8 גיגה - בשימוש רגיל?

פורסם

מה זה שימוש רגיל ?

פורסם
  • מחבר

שימוש רגיל זה אומר - לא יותר מידי סרטונים ומשחקים וכאלה שהם בטח לוקחים הרבה מקום.

פורסם

עדיף ה16, כשהזכרון מלא המכשיר איטי יותר.

פורסם

ממה שקראתי מאנשים בxda, יש קשר.

כאשר זיכרון המכשיר היה מלא הביצועים ירדו לעומת כשהוא היה פחות מלא.

פורסם

לדעתי כשיש חבילות גלישה מהירות ולא כל כך מוגבלות בנפח - אפשר לוותר על ה 16GB עקב מחירו - לרוב המשתמשים שלא צריכים נפח אחסון מהיר וזמין מעל 8GB. (ע"י שימוש ב DROPBOX , G.DRIVE ושות...)

גם אני היתי בדילמה הזאת - טלפון חדש לבת המפונקת... :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

מה העניין של ה dropbox וה- gdrive . הם שומרים את הקבצים אצלהם במקום במכשיר?

פורסם

עם 8GB יש למשתמש 3.5GB לשימוש, זה לא מספיק לכלום וגם בעתיד אם תרצה למכור ביד 2 יהיה לך קשה מאוד למכור בגלל שזה 8GB, כל ה DROP BOX וכו' לא רלוונטי בגלל האינטרנט "המהיר" בארץ.

פורסם

אם אתה לא מצלם הרבה, או שאין לך בעיה להעביר כל הזמן אל המחשב את התמונות והוידיאו שצולמו. ואם אין לך בעיה לא לשמור במכשיר כמויות של מוזיקה (וסרטים, שזה מיותר בכל מקרה) אז 8GB יספיק לך.

פורסם

בקושי תוכל לאחסן סרטונים שצילמת. זה פשוט לא נוח.

עדיף 16 וזהו לדעתי.

פורסם

ברור שעדיף 16 אבל המחיר (לפי הנמוך בזאפ היום - בלי להתייחס לקניה בארה"ב ב PLAY) זה 1790 ל 8GB וכמעט 2300 ל 16 .. זה הבדל של כ500 שח .. מוגזם לדעתי למי שלא ממש לחוץ על נפח...

פורסם

יש אנשים שצריכים אחסון ויש אנשים שלא. תבין איפה אתה עומד.

אני כבר שנה עם אותו מכשיר ולא מילאתי 5 גיגה עדיין. מתוך זה 1.5 גיגה תמונות שכבר מזמן העברתי למחשב אבל לא טרחתי למחוק כי אין לי בעית מקום.

איך שאני רואה את זה, אתה צריך הרבה מקום אם:

1) אתה רוצה הרבה - מס' דו ספרתי - של משחקים חדשים כבדים בו זמנית על המכשיר. בכל זאת משחקים כבדים היום יכולים לקחת גם 200-300 מגה בכיף.

2) אם אתה מצלם הרבה, בעיקר ווידאו, ולא מתאים לך כל כמה שבועות/חודשים להעביר הכל למחשב.

מעבר לזה, לגבי כמה דברים שנאמרו פה:

1) 3.5 גיגה זה לא נכון. נקסוס 4 מגיע עם קצת יותר מ-5.6 גיגה פנוי. (לצורך העניין אם היה לי נקסוס 4 עדיין היה לי מקום פנוי אחרי שנה בלי לנקות כלום).

2) בעיות ביצועים כשהאחסון מלא...? נשמע מוזר ולא הגיוני בעליל, יש קישור?

3) מוזיקה - עם גוגל מיוזיק אין ממש צורך לשמור מוזיקה על המכשיר. 20 אלף שירים חינם בענן אמורים להספיק. אולי בטיסות זה יכול להיות בעייתי.

קיצר, תחליט מה אתה רוצה מהמכשיר ואז יהיה לך די קל להחליט מה אתה צריך.

פורסם

200-300 מגה למשחקים כבדים??? ??? הלוואי , תנסה יותר בכיוון של 2 גיגה...

משחקים אי אפשר להתקין על ענן , אז 5.5 גיגה נותנים לך אפשרות להתקין מקסימום 2 משחקים כבדים + כמה יישומים פשוטים שאתה צריך (waze ועוד) וקצת , ממש קצת מצלמה , בלי צילום וידיו.

אם זה מתאים לך , או אם אתה לא מתכוון לנצל את הטלפון למשחקים כבדים (אז בשביל מה אתה צריך טלפון כזה אם לא בשביל משחקים כבדים , הרי המעבד שלו והמעבד הגרפי מנוצלים בעיקר במשחקים כבדים...) , אז 8 גיגה יספיק לך , זה שיקול שלך.

ההפרש במחיר בין 8 ל 16 גיגה מגוגל ישירות הוא בסביבות 250 שקל (כולל מיסים) .

ההפרש בארץ הוא בסביבות 350 שקל :

http://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=e-cellphone&modelsid=837010,839030

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים