עבור לתוכן

הסבת מחשב לHTPC

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

הרבה זמן לא רשמתי פה ואני ממש לא מעודכן בכל מה שקורה בתחום.

אני מעוניין לבנות מחשב HTPC , חשבתי שהכי טוב זה להשתמש במחשב שיש לי עכשיו שזה המפרט שלו:

מעבד: AMD 630

לוח: gigabyte ga-ma770t-ud3

זיכרון 4 גיגה OCZ לא זוכר את הדגם

כרטיס מסך: sparkle gtx 460

ספק כח: Enermax liberty 500w

מארז TT SOPRANO

הרדיסקים: של WD . בנפחים: 1טרה, 640,500,320

וצורב DVD . המחשב הזה מספק אותי פיקס אני לא צריך יותר מזה.

המחשבה שלי היא לצמצם את ההרדיסקים למינימום ולהישאר עם אותו נפח בערך(כמובן על ידי רכישה של אחד גדול) ואולי להוסיף SSD למערכת הפעלה.. אני מעוניין להיפתר מכל המאוררים במחשב (גם להחליף לספק פאסיבי כנירא) אני רוצה שקט מוחלט! והדבר הכי חשוב כמובן זה למצוא מארז HTPC atx שיכיל את הכל ויוכל לתפקד פאסיבי. לגבי הכרטיס מסך אני גם בבעיה כי בכל זאת אני משחק מידי פעם אז אני לא יכול לשים כרטיס חלש מידי. שוב אני ממש לא מעודכן יכול להיות שיש היום כרטיסים פאסיבים שיתנו לי את אותם ביצועים בערך ואני לא צריך יותר מזה. כמובן שבסוף המחשב יחובר למערכת סטריאו שלי שזה הדבר הכי חשוב :xyxthumbs:

אשמח לשמוע מה דעתכם, אני פתוח להצעות יכול להיות שנלך לכיוון אחר לגמרי בסוף ,בשביל זה אני מתייעץ איתכם. לגבי תקציב אני לא יודע עדיין מה האופציות אז קשה לי להגיד אבל זה בטוח יהיה כמה אלפים :)

תודה מראש.

פורסם

מערכת חרישית לגמרי עם כל החומרה הזו יהיה קשה לקבל, מארז שיכול להכיל לוח ATX יבטל את מרבית האופציות הקיימות.

כמובן שמארז HTPC איכותי ושקט יחסית לא יהיה זול.

ישנם מספר מארזי HTPC שיוכלו להכיל לוח ATX ואת הכרטיס מסך, חפש מארזים של 3RSYS או SILVERSTONE או משהו

אחר ללא ספק אם תעדיף, אתה תמצא צריך רק לחפש.

לא הייתי מחליף את הספק הזה, מכוון שמדובר בספק וותיק במידה והמאוורר שלו רועש תחליף אותו למאוורר של פרקטל או נוקטואה ששקטים מאוד. ספקים פסיביים איכותיים יקרים מאוד כמדומני, ספק אם כדי לך להשקיע הרבה כסף רק בשביל זה.

כרטיסים עם קירור פסיבי הם כרטיס חלשים, גם אם תמצא אחד סביר רוב הסיכויים שהוא לא יהיה שווה מבחינת מחיר ותמורה. אם אתה רוצה לשחק תישאר עם ה-460.

קשיח עדכני יחיד של 2TB\3TB יהיה מהיר למדי ויספיק כנראה לכל התוכן שתרצה לאחסן בו. SSD למערכת ההפעלה זה שיקול שלך, אם המערכת מיועדת לסרטים ומשחקים בלבד אני לא רואה סיבה מיוחדת לשלב אחד. קח בחשבון שאין ברשותך יציאת SATA3, זה ברור ש-SSD יהיה מהיר יותר מקשיח, אבל אני לא יודע אם הפוטנציאל שלו ימומש במלואו.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה רועי על התשובה.

כמו שחשבתי אני אכן בבעיה הדרך היחידה שאני רואה זה באמת לוותר על המשחקים.

ואז זה הופך את העסק להרבה יותר פשוט...

השאלה אם אני יוכל להריץ את המעבד הנוכחי על קירור פאסיבי..

ולהביא כרטיס מסך פאסיבי מעפן ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים