עבור לתוכן

איך מקודדים סיפרייה?.?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

אני חייב בדחיפות להסתיר או לשים סיסמא לסיפרייה שלי של קבצים שאני לא רוצה שמשתמשים אחרים יוכלו לראות.

איך עושים את זה? האם אפשר דרך הווינדוס? (XP) ההארדיסק שלי מפורמט FAT32 אמרו לי שזה לא טוב לזה...אם אי אפשר דרך ווינדוס אז בבקשה תגידו איזו תוכנה עושה את זה הכי טוב? (ואם אפשר אז שלא יכווץ את החומר)

תודה מראש!!!!

:)

פורסם

מה אתה מנסה להסתיר פורנו מאחיות שלך D:?

פשוט כפתור ימיני, properties ותבחר הסתר או hidden

פורסם

תוריד תוכנה ששמה folder guard lite

כך תוכל להחביא את ה פורנו ..

מקווה שעזרתי :)

פורסם

אין אופציה לשים סיסמא לתיקייה?

ולא זה לא פורנו ישרוטים... חחח [[:

פורסם

אתה לא צריך שום תוכנה על מנת להמיר את המחיצות שלך ל ntfs

convert drive letter: /fs:ntfs

ב cmd כמובן

וגם אם אתה רואה קצת פורנו אז מה זה לא מזיק,זה בריא מאד מצאו שמי ש"עושה" החיים שלו מאושרים יותר

פורסם
  • מחבר

טוב תודה על התשובות, ותודה לזה שהמליץ לי "לעשות ב..." אבל הבעייה נשארה.

קודם הרעיון של parker ממש לא טוב כי אם עושים hide כל מי שמסתכל יכול לרשום לווינדוס להראות את כל המוסתרים אז מה זה שווה בלי סיסמא?

אחר כך הורדתי תוכנת חינם (ab folder או משהו כזה)מהחיפוש של RK הרצתי את ההתקנה המחשב נתקע והגיע מסך כחול.

טוב, כשחזרתי שוב לווינדוס מצאתי שאכן הותקנה הסיפרייה של התוכנה הזו, בפנים הכול היה כתוב בג'יבריש מדוברת והיה כתוב שהסיפרייה תופשת 57 ג'יגה!!!! (יש לי רק 20 ג'יגה בכל המחשב) טוב, ניסיתי למחוק אותה וזה לא הסכים למחוק. בקיצור זה היה מפחיד אחרכך עשיתי סריקת קבצים של הווינדוס וזה מחק אותה. מזל!

התוכנה Schaeffer היא לא בחינם. אז מה יקרה אחרי שיעבור ה30 יום ניסיון? זה לא יתן לי לפתוח את הסיפרייה שלי. לא תודה.

ועכשיו אני מפחד לעשות מה ש jean-paul אומר כי זה נראה לי מסוכן. מישהו פה מכיר/ניסה לעשות את זה?

ומה זה cmd בכלל? או אולי מישהו מכיר תוכנה טובה בחינם?

אגב זה באמת לא ממש פורנו סתם תמונות יפות וחומר שאני לא רוצה שאנשים יקראו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים