עבור לתוכן

כרטיס מסך שקט, עד 1000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

היי, הייתי רוצה לקבל כמה המלצה על כמה כרטיסי מסך שקטים, בסכום של 600 עד 1000 ש"ח.

אני ממש לא גיימר כבד, אבל הייתי רוצה שאם לפעמים אני משחק משחקים הם ירוצו בצורה מכובדת. מצד שני, גם רמת השקט לא חייבת להיות להיות מוחלטת (כמובן, הכי טוב זה מאוד שקט, מאוד חזק ומאוד זול... אבל אני מניח שאין חיה כזאת :) )

בקיצור, מנסיונכם, אילו מהכרטיסים הנפוצים בטווח המחירים הזה יותר שקטים? בנוסף, מה הכרטיס הכי חזק שמגיע עם קירור פסיבי?

אופיר

פורסם

SAPPHIR

?RADEON 9600XT TV,DVI 128MB

990 NIS

פורסם

במקומך הייתי חוסך עוד 200 שקל........ 5900XT אני אומר את זה כל כך הרבה כי זה הדבר הכי שווה שיש והוא אוכל ה9600!!!

אז פשוט בזבוז לקנות את הריידון הזה...... אם יש כרטיס שלוקח או תו בכיס הקטן בעוד 200 שקל

פורסם
  • מחבר

שלום לכולם, יש לי שתי שאלות:

1. אילו מכרטיסי המסך הבינוניים (500-1000 ש"ח) מגיעים עם קירור פסיבי בלבד?

2. אילו מכרטיסי המסך הטובים (בטווח המחירים הזה) הם גם שקטים יחסית?

אני מכיר את הכרטיסים רק מקריאה, אבל קשה לברר את המידע הזה... אשמח לשמוע את דעתכם!

סה"כ הכל אני ממש לא גיימר כבד, אבל אני אשמח שמשחקים חדשים ירוצו בצורה מכובדת... רצוי במינימום רעש :)

אופיר

פורסם

2 הדיונים שלך אוחדו. אני ממש לא מבין למה פתחת אחד חדש ולא המשכת את הקיים שנמצא רק איזה 5 ת'ראדים מתחת

פורסם

אם אתה רוצה כמה שפחות רעש וכמה שיותר ביצועים הכרטיסים של אטי(9600 פרו ו אקס טי)

נותנים תמורה יפה למבוקשך. כרטיסים ב500 ש"ח בד"כ ביצועיהם במשחקים הוא די נמוך, אבל כל

אחד והציפיות שלו. 5900 אקס טי הוא כרטיס טוב אבל עושה הרבה רעש ועולה 300 שקל יותר מקציב שלך.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות (סליחה שהצבתי את ההודעה פעמים - איכשהו לא ראיתי את הקודמת וחשבתי שבסוף רק עשיתי תצוגה מקדימה בלי לעשות פוסט : ??? :) )

RoyShefy - לא נראה לי שקראת את הכותרת או הטקסט :) - אני יודע שזה כרטיס מעולה מבחינת ביצועים ומחיר - אבל הוא ממש רועש וגם יקר לי... (למי יש ניסיון עם כרטיסים כאלה שאינם של Albatron? יש כאלה לאחרונה גם מחברות אחרות)

Vatos-Locos - ?מה רמת הרעש שאני יכול לצפות מהכרטיס?

Path Finder - תודה

פורסם

אמרו לי בפורום שה9800SE טוב יותר מה9600XT והוא עולה טיפה יותר מה9600

(תבדוק בזאפ)

פורסם

אין מצב, הR9800SE בגרסאת ה256BIT שווה פחות או יותר ל9600P, הוא לא מגיע לביצועים של הR9600XT.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים