עבור לתוכן

מזה הליניקום שקופץ בכל פתיחת לינק?!

Featured Replies

פורסם

עוד פעם המלחמה של המשתמש כנגד האתר (המסחרי)

היה פעם אותו סיפור עם הבאנרים וזה שמתמשים חסמו אותם והאתר יצר נגד החסימה עוד משהו. .. עכשיו יש עוד שטיק להכניס כסף לקופה... השאלה מתי מסחרי זה יותר מדי מסחרי...לכל דבר יש גבול

מצד שני עוד לא שמעתי משתמשים מתלוננים על ההגרלות ושאר הפינוקים שיש בזמן האחרון. ..זה עולה כסף חברים

פורסם

שונא שאונסים אותי ! - ופירסומות שמחייבות אותך לראות אותם לפני שתגיע לתוכן שביקשת - זה אונס !

בקיצור זאת גם אחת הסיבות שאני לא מסוגל לראות את ערוצי הטלוויזיה מהסחריים...

וכן אני מבין שמישהו רוצה/צריך להתפרנס - וזאת אחת הדרכים המקובלות בתחום המדיה ... אבל זה לא הופך את זה לפחות מרגיז מבחינת הצופה האנוס...

יום טוב - ומלא בג'אנק פירסומי.... ;)

פורסם

אני דווקא חושב שזה הרבה פחות מציק מבאנרים. זה נפתח בחלון חדש וגם נשאר שם. זה לא תקוע בעין כל הזמן. מסתכלים על זה שניות בודדות ונגמר.

פורסם

אין לי בעיה עם באנרים, במיוחד כשהם משולבים טוב באתר ולא מפריעים בעין, אבל הליניקום הזה קצת מציק.

לדעתי התפשרות טובה תיהיה במקום שכל לינק יפתח עם זה, לעשות שכל 4-5 לינקים הפרסומת הזאת תפתח. אני אמנם לא מומחה בפרסום באינטרנט ולא יודע באמת מה ההשלחות של זה יהיו להכנסות של האתר, אבל בתור משתמש זה יהיה הרבה יותר נסבל.

האמת שזה אחת הסיבות למה אני חוסם פרסומות באתרים (ולצורך העניין, לא, אני לא חוסם כאן פרסומות), זה אחד הדברים היותר מציקים (במיוחד אלה שמכריחים אותך ללחוץ על כפתור קטן בשביל להגיע לדף שרצית, ללא אפשרות העברה אוטומטית כמו כאן)

פורסם

זו שיטה טובה לעקוף חוסמי פרסומות.

זו שיטה טובה להרגיז את משתמש הקצה.

זה לא מעניין את האתר (כי הוא מתפרנס מהמפרסמים)

והמפרסם פשוט לא מבין בזה כלום.

ולכן אני יכול לראות את אותה פרסומת 60 פעם ביום, ואין לי מושג מה היה שם (באמת שאין...)

זה מאוד מעצבן כשהתקשורת לא מהירה, המפרסם ישלם 60 פעם על כל צפיה

ומה שיקרה בהמשך - בהתאם לאפקטיביות (הנמוכה כנראה) שהמחיר ירד ואז ימציאו משהו חדש.

לדעתי האתר צריך למצא תמהיל בין שיווק נכון והכנסות מפרסום, לבין הטרדת המשתמשים שלו.

FLASH למשל זה נוראי. על באנרים אני עוד מעיף מבט, על פלש בחיים לא.

פרסומות בשיטה של לינקום - אני פשוט מתעלם (לא 4 שניות, פשוט לוחץ עושה משהו אחר וחוזר אח"כ לראות מה יצא...)

אם הפרסומת הזאת לא היתה קופצת כל פעם, אלא פעם ביום פר משתמש פר פרסומת, כנראה שהיתה יותר אפקטיבית ופחות מעצבנת.

פורסם

מצד שני עוד לא שמעתי משתמשים מתלוננים על ההגרלות ושאר הפינוקים שיש בזמן האחרון. ..זה עולה כסף חברים

חברה שנותנת פרסים בחינם(פרסום).

פלונטר, TMS, שניידר, בנדא, ארכדיה וכו'...

פורסם

זה מאוד מאוד מציק

דבר אחד בטוח, אם האתר ישאיר את זה. אאלץ לחסום את הפרסומות שבו (כולל הליניקום הזה)

פורסם
אם הפרסומת הזאת לא היתה קופצת כל פעם, אלא פעם ביום פר משתמש פר פרסומת, כנראה שהיתה יותר אפקטיבית ופחות מעצבנת.

אם הפרסומת היתה קופצת פעם ביום האתר לא היה מרוויח כלום ממנה.

צריך ליצור איזון שבו גם האתר מקבל את ההכנסות שלהם הוא ראוי, וגם המשתמש לא סובל מזה (יותר מידי ;) )

פורסם

אם הפרסומת לא אפקטיבית - האתר לא ירוויח ממנה.

אם האתר מרוויח פר הופעה - המפרסם פשוט יפסיק את הקמפיין מהר מאוד.

אם האתר מרוויח פר הקלקה על הפרסומת - למה שמשתמש יקליק יותר מפעם אחת על אותה פרסומת ?

אם כל לחיצה על קישור פותחת חלון פרסומת, המשתמש אוטומטית יתעלם מזה.

הרבה יותר חכם לנהל את זה כך שהמשתמש יראה את אותה פרסומת פעם אחד ביום וזה לא ישנה את הכנסות האתר לטווח ארוך, כי האפקטיביות זהה.

פורסם

אתם רציניים איתי? האתר מבצע המון פעילויות וחידונים שכוללים לרוב פרסים די משמעותיים ואתם לא משלמים אגורה לא על זה, לא עלהפורומים ולא התוכן. לא היו שמים את הליניקום אם זה לא היה הכרחי ואם לא שמתם לב הוא קיים גם בכמעט כל אתר גדול בארץ. אז אנא מכם, מספיק. אם אתם רוצים לראות את הפעילות באתר גדלה ולא קטנה וכנראה גם פחות פרסומות- תסירו את חוסמי הפרסומות למניהם (כמו adblock)- הפרסומות בנויות פה כך שלא יציקו במידה משמעותית, אם בכלל. אם יש לכם בעיה ספציפית מיוחדת- אתם מוזמנים לפנות אלי בפרטי ע"מ שנמצא לזה פתרון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים