פורסם 2013 באפריל 812 שנים שלוםאני צריך להחליף דיסק במחשב אולטרה בוק שלי, האם יש צורך בכונן מיוחד או שזה תהליך רגיל?
פורסם 2013 באפריל 812 שנים הכונן הוא 2.5 ולא 3.5.חוץ מזה, באולטרהבוקים, מן הסתם יותר קשה לגשת לכל חלק כי הכל צפוף ומתוכנן במדויק. קח בחשבון שזה יכול להיות קצת מתיש.חפש ביוטיוב את הדגם שלך + disassembly.
פורסם 2013 באפריל 912 שנים מחבר בס"דהדגם הוא aspire s3, בינתיים כבר פתחתי לראות והסיפור לא כ"כ מורכב. המגבלה היחידה היא שהדיסק הוא 7 מ"מ שזה לא סטנדרט..תודה לכולם
פורסם 2013 באפריל 1112 שנים מחבר בס"דבעיה נוספת עלתה:אני לא מוצא את התיקייה שהמערכת הפעלה אמורה להימצא שם... אני זוכר שפעם עלתה בעיה כזו אבל לא מצאתי בהיסטוריה
פורסם 2013 באפריל 1112 שנים מחבר חיברתי את הדיסק הישן למחשב כדי למצוא את תיקיית ה RECOVERY ששם נמצאת מערכת ההפעלה.אני לא מוצא שום תיקייה כזו.בתמיכה של ACER הם מתעקשים שהיא קיימת
פורסם 2013 באפריל 1112 שנים מחבר היא אכן קיימת, רק שלא פשוט לגשת אליה. תאמין לי אתה לא רוצא לדעת. כמו בכל לפטופ מהשנים האחרונות, הכי פשוט לעשות גיבוי של אותה מחיצה למדיה ( אפשר DVD ואפשר דיסק חיצוני ). אתה " שופך" את הכל החוצה, מחליף את הקשיח ומחזיר את מ"ה לכונן הקשיח. תוכל להעזר במדריך למשתמש של האייסר. אני לא בטוח שהבנתי... אם אתה מתכוון לעשות גיבוי מתוך מערכת ההפעלה אז זה לא אפשרי כי המערכת לא עולה בכלל
פורסם 2013 באפריל 1112 שנים מערכת ההפעלה לא נמצאת בתיקייה כלשהי אצלך אלא במחיצה נפרדת על גבי הקשיח.מה שהוצע לעשות, הוא לבצע חילוץ של המחיצה הזאת ולהחזיר את המחשב למצב בו קיבלת אותו מהיצרן.אח"כ ליצור image של המערכת שלך ולחלץ אותו שוב ל-SSD.
פורסם 2013 באפריל 1112 שנים מחבר הבנתי, אבל איך עושים את כל זה.... :s05: ?חוץ מזה, אין שם SSD רק דיסק קשיח רגיל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.