פורסם 2004 בפברואר 621 שנים שלום לכולם !אני לא מבין בקירור לזכרונות . . . . אבל אני מעוניין לקנות .פשוט אני לא יודע איזה !אם יש משהו שיכול לעזור אני אודה לו .נ.ב. : שיהיה הקירור לזכרונות הכי טוב שאפשר !
פורסם 2004 בפברואר 621 שנים Coolermaster CRC-U01 Copper Memory Heat Sinkshttp://www.pch.co.il/docs/pd-405981180.htmכל צ'יפ קירור- זה יכול להיות יקר אם יש לך 512 מגה.
פורסם 2004 בפברואר 621 שנים מחבר זה הכי טוב כיום ?יותר טוב מה - VANTEC ICEBERQ DDR MEMORY HEATSPREADER ? ? ?
פורסם 2004 בפברואר 621 שנים זה הכי טוב כיום ?יותר טוב מה - VANTEC ICEBERQ DDR MEMORY HEATSPREADER ? ? ? הקירור בזכרונות הולך לצ'יפים - שאתה שם Heat spreader הוא לא מטפל בכל זיכרון אלא בחום הנפלט מכולם יחד.
פורסם 2004 בפברואר 621 שנים לא מסובך בכלל.מה שמחמם את הזיכרון זה הזכרונות הנמצאים עליו.שאתה למשל את הקירור של וואטנק אז אתה מקבל קירור אחד לכל הצ'יפים ביחד.שאתה קונה את הקולר מאסטר אתה מקבל סינק לכל צ'יפ, וגם מנחושת.
פורסם 2004 בפברואר 621 שנים באמת אין צורך.אבל אם הוא באמת רוצה, הקולר מאסטר עדיף.אבל אני חושב שיותר קל (אם בכלל אפשרי) להסיר את הוונטק מאשר את הקולר מסטר...
פורסם 2004 בפברואר 621 שנים באמת אין צורך.אבל אם הוא באמת רוצה, הקולר מאסטר עדיף.אבל אני חושב שיותר קל (אם בכלל אפשרי) להסיר את הוונטק מאשר את הקולר מסטר...LOLהקולר מאסטר לפי רמת העוצמה בה הוא נדבק יוצא רק עם הצי'פחחחחחחחח
פורסם 2004 בפברואר 721 שנים יש לי זכרונות של RDRAM סה"כ 512 מגה (שתי כרטיסים של 256 מגה) איפהאני יכול לקנות מקררי זיכרונות שיתאימו להם?
פורסם 2004 בפברואר 721 שנים תגידו, אם אני קונה זכרונות כמו OCz, אז אני אצטרך לקנות סינקים בנפרד? הסינקים שבאים עם הזכרון לא יספיקו?העניין הוא שהורדת הסינק שבא עם הזכרון מבטל אחריות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.