עבור לתוכן

מחפש ממיר אות מ-HDMI ל-Component איכותי אבל לא קורע במחיר

Featured Replies

פורסם

מחפש ממיר מ-HDMI ל-Component, איו לי מסגרת תקציב אבל מעוניין במשהו איכותי במחיר סביר.

המטרה, העברת וידאו מ-DVD למכשיר מקליט בעל כניסות Component בלבד! לצערי :(

אין לי מושג איפה לחפש משהו כזה בארץ, מה מומלץ, אז אשמח להמלצות ממביני עניין.

בתודה מראש לעוזרים.

עוד קצת רקע:

למכשיר ה-DVD יש יציאת קומפוננט אבל רואים ממנה די גרוע, כולל פסים מרגיזים וזה כמובן עובר להקלטה הדיגיטלית, מאידך יציאת ה-HDMI שלו טובה אז אני מעוניין לעבור להשתמש בה, לכן גם צריך מכשיר/ממיר אות איכותי שיבצע המרה נקיה.

פורסם

מדוע לא לעשות את זה דרך תוכנת מחשב וכונן DVD פנימי ?

פורסם
  • מחבר

כי המטרה היא לפשט את התהליך, כל העסק הזה נעשה ללא מחשב, פשוט מריץ את התוכנית הרצויה ב-DVD, לוחץ על הקלטה ב-EZrecorder והא מייצר העתק ישירות על דיסק קשיח חיצוני שמחובר אליו.

ללא שום התעסקות בהגדרות, במחשב מגושם, במערכת הפעלה וכו', החיסרון היחיד זה שאין לו HDMI, ואין בנמצא שום מכשיר מקביל עם HDMI .... ממש מוזר.

פורסם

למה לא למצוא DVD עם יציאת קומפוננט?

בגדול הקלטה מ-HDMI היא בעייתית מפני שסוני לא מעוניינת שיעתיקו תוכן HD מדיסקים של בלוריי דרך ה-HDMI ללא אבדן איכות למעשה.

אז יש בHDMI הגנת HDCP שאמורה למנוע מצבים כאלה.

חיבור קומפוננט מעביר אות HD בצורה אנלוגית. אז יש אבדן איכות, אבל אין שם הגנה כמו במקרה של HDMI.

פורסם
  • מחבר

HDMI שמקרין DVD שהקלטתי בבית יעשה בעיות?

ולגבי ה-DVD, מדובר ב-DVD מקליט, את ההקלטות שכבר נעשו בו אני רוצה להעביר לדיגיטלי ובסופו של דבר להיפטר ממנו.

פורסם

הבעיה עם דיסקים היא לא רק hdmi , אלא ההגנה הפנימית בדיסק.

למשל , אני העתקתי דיסק שקיבלתי מזמן של גימס בונד והדיסק היה מוגן , אז בשביל שאני אוכל להעתיק אותו למחשב הייתי צריך להשתמש בתוכנה שמפצחת את ההגנה. המטרה שלי לא הייתה לשתף את הדיסק , אלא שאני אוכל לשמור אותו בפורמט דיגיטאלי , כי אני נפתרתי מהכונן דיסקים.

dvd יכול לעשות בעיה בהקרנה רק אם הדיסק בא מאזור אחר בעולם וה dvd הוא לא רב אזורי.

hdmi שאתה ממיר אותו לאנלוגי , אז במקרה שהתוכן מוגן hdcp , אז יש מצב שזה לא יעבוד ולא תראה כלום.

פורסם
  • מחבר

קיוויתי שלמישהו יש מידע/ניסיון עם מוצר דומה, אני אסתכל ב-ebay.

תודה לכולכם על התשובות.

פורסם

אם אתה אומר שיש קווים בחיבור קומפוננט מה-DVD, למה שלא יהיו קוים אם תמיר HDMI לקומפוננט?

נסה לנתק מהשקע את האנטנה של YES/HOT ותבדוק אם הקווים נעלמים.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

רעיון מעניין, די בטוח שלא קשור אבל שווה בדיקה, תודה

נ.ב.

דרך ה-HDMI יש יציאת איכות טובה בהרבה (בגלל זה עברתי ל-HDMI מראש, לפני זה עם ה-Component ראו גרוע משמעותית)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים