עבור לתוכן

GF4 MX440. איזו חברה עדיפה?

Featured Replies

פורסם

יש לי כרטיס מסך חדש GF2 Ti/500 של GAINWARD שמציג התנהגות לא הכי יציבה במבחני 3DMARK 2001 וכבר נעזרתי כאן

בנושא הזה.

לצערי, הבעיה לא ממש נפתרה והנה ראיתי בפורום שיש כמעט תמימות דעים שכרטיס GF4 MX440 שלפי בדיקה ברשת אמור להיות

ברמת המחיר של הכרטיס שלי, עדיף עליו כמעט בכל קטגוריה. GF3 כנראה קצת יקר לטעמי. אני אברר אם אוכל לקבל את ה-GF4

במקום ה-GF2 אבל רציתי לשאול על איזו חברה אתם ממליצים (ABIT, MSI) כי לא מצאתי ביקורות השוואתיות בין חברות.

דבר נוסף שרציתי לברר הוא נקודת אי התמיכה ב-DIRECTX8 של GF4. נראה שכמה חושבים שזה חיסרון רציני למרות שממה

שהספקתי לראות אפילו ה-GF2 מריץ משחקים כמו SERIOUS SAM, QUAKE ו-MAX PAINE בצורה יפה (ואולי אין קשר?)

האם זה אמור להיות שיקול רציני בכ"ז לקנות GF3 ולמה?

פורסם

לא לקנות GeForce 4 MX!!!!!!!~

זה הכרטיס מהמחורבנים ביותר שיצאו...תחכה שיגיע ה-GeForce 4 Ti 4200 ותקנה אותו..

פורסם

יש לי כרטיס מסך חדש GF2 Ti/500 של GAINWARD שמציג התנהגות לא הכי יציבה במבחני 3DMARK 2001 וכבר נעזרתי כאן

בנושא הזה.

בגלל זה אתה רוצה להחליף כרטיס??

אני חייב להגיד שזאת סיבה ממש מפגרץ להחליף כרטיס בגלל תוכנה דפוקה.

אם משחקים לא רצים לך כמו שצריך זה כבר משהו אחר...

פורסם

בדיוק... אם זה רק ב-3D Mark, הבעיה למעשה לא קיימת...

אבל אם להחליף זה רק ל-Radeon8500LE של Hercules ב-910 ש"ח 8)

פורסם
  • מחבר

בנושא הזה.

בגלל זה אתה רוצה להחליף כרטיס??

אני חייב להגיד שזאת סיבה ממש מפגרץ להחליף כרטיס בגלל תוכנה דפוקה.

אם משחקים לא רצים לך כמו שצריך זה כבר משהו אחר...

האמת שלא היו לי תלונות על ביצועים במשחקים שציינתי אבל ניסיתי להריץ MOHAA אתמול ושם כבר הבחנתי בקושי מסויים

(תנועה לא חלקה לגמרי). אז הבנתי שזה משחק אתגרי מבחינה גרפית אבל באופן כללי אם אני יכול להחליף ל-GF4 MX440

שהוא עדיף על ה-GF2 Ti (כאן אין חילוקי דעות, נכון?) באותו מחיר וגם להיות קצת מוכן יותר למשחקים העתידיים, לא כדאי?

פורסם
  • מחבר

הי מורידין :)

אני אברר על הכרטיס הזה.

פורסם

ה-8500LE הוא באמת כרטיס מעולה...באוברקלוק קטן הוא ניהיה מפלצת...ומחיר ממש טוב לכרטיס של הרקולס..מומלץ!

פורסם

האמת שלא היו לי תלונות על ביצועים במשחקים שציינתי אבל ניסיתי להריץ MOHAA אתמול ושם כבר הבחנתי בקושי מסויים

(תנועה לא חלקה לגמרי). אז הבנתי שזה משחק אתגרי מבחינה גרפית אבל באופן כללי אם אני יכול להחליף ל-GF4 MX440

שהוא עדיף על ה-GF2 Ti (כאן אין חילוקי דעות, נכון?) באותו מחיר וגם להיות קצת מוכן יותר למשחקים העתידיים, לא כדאי?

יש לי חבר שמריץ את MOH:AA חלק על ה-Highest Details עם TNT 2.

אין לי מוסג איך!!!

פורסם
  • מחבר

שוב הי,

איפה ראית אותו במחיר הזה??? ברשת הוא לא יורד מ-1300 ש"ח בפלונטר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים