פורסם 2004 בפברואר 621 שנים מישהו נתקל בבעיות בTV OUT ??? בעיות של קוים ...ריצודים מעצבנים שעולים מעלה - מטה זה לא היה לי מקודם בכרטיס R9000 פרו אין לי מוסג מה גורם לבעיה אני כבר מיואש החלפתי כבל S-VIDEO.....החלפתי דרייברים......שום דבר לא מחובר לטלויזיה רק הכבל S-VIDEO....ניסיתי להחליף בין השיטות גם PAL-B...H...L....... NTSC...... מה אפשר עוד לעשות ? תודה. המיואש
פורסם 2004 בפברואר 621 שנים שאני מוציא לטלוייזיה אצלי ויש איזה חיבור נוסף כמו של הממיר הכבלים (21 פינים) או הRF(כניסת אנטנה) יש ריצודים קטנים ומעצבנים בזמן שרואים TV-Out פשוט תוציא אותם! שיהיה מחובר רק הכבל Rca הצהוב ותראה אם זה פתר. אצלי רואים חלק ללא שום ריצוד אבל אם אני מכניס עוד משהו לטלויזיה התמונה מתחילה לרעוד.*אתה יכול לנסות גם לפחות אזור אחר! וגם תיכנס למאפיני הטלויזיה אולי שם יהיה משהו שיעזור לך.
פורסם 2004 בפברואר 621 שנים מחבר כתבתי בפירוש שר-ק ה S-VIDEO מחובר ......אני יודע שיש בעיות סנכרון כאשר עוד משהו מחובר
פורסם 2004 בפברואר 621 שנים מחבר ואו אתם ממש לא קראתם את מה שכתבתי במלואו אני רואה .... אתם שואלים שאלות שכבר עניתי עליהן בשאלה שלי! -החלפת כבל לאחר -החלפת שיטות \ אזורים ...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.