עבור לתוכן

HiFiMAN RE-400 נחתו - התרשמות ראשונית

Featured Replies

פורסם

כבר מזה זמן שה RE-0 שלי צולעות לקראת מותן. מששמעתי על המחליפות חיכיתי בקוצר רוח לאיזשהו שינוי בגישה אצל hifiman. לא הייתי מוכן לעוד חתול בשק עם אפס בקרת איכות.

פרסמתי את ה RE-0 בהד-פיי ולא עברו שעתיים וכבר סגרתי עסקה על 20$ פחות ממחיר שוק (תאמינו לי אין על הד-פיי :) ).

ה RE400 הן ההתפכחות, הפקת הלקחים מהעבר ושיפור על בסיס מה שעבד כל כך טוב ב RE-0 וזה הדבר הקריטי ביותר.

והכל כבר שם - המוזיקליות, הנייטרליות, הצליל הנעים שלא מעייף בניגוד לכל כך הרבה IEM.

ואיפה שה RE-0 לא הדהימו, ברגיסטר התחתון, ה RE400 מתקנות את הנושא. עדיין לא מפלצת באס, אבל התוספת הקטנה הזו בארטיקולציה ובנפח עושים את ההבדל ואת הקניה לאחת המשתלמות ביותר היום בעולם האוזניות.

האבזור די מביך. 3 זוגות של טיפים קטנים מדי, ועוד bi-flanges ענקים >:( וזהו.

הכבל עדיין מיקרופוני, אבל בנוי הרבה יותר טוב. גם בית האוזניות והקונקטור נראים הרבה יותר עמידים.

לגבי מקור - סמארטפון זה עדיין לא זה, ולכן ה D2 הותיק נשלף מהמגירה והזכיר לי לאילו פלאים הוא מסוגל.

ה RE400 הרבה יותר קלות להנעה. תיקון מתבקש.

all in all , ממליץ בחום.

פורסם

בהתחלה קראתי HE-400.... :silly:

בכל אופן, תתחדש! ושמח לשמוע שאתה נהנה.

לאיזו מוסיקה אתה מאזין בעיקר?

פורסם

סכום של כ-110 דולר (אחרי מחיר המשלוח) הוא סכום קרוב מדי לדעתי ל-165 דולר שעולות האוזניות האלו -

http://www.ebay.com/itm/New-Vsonic-GR07-R07-MKII-MK2-Flagship-Version-Inner-Ear-Earphones-Black-/321100751898#vi-content

רק לפי ביקורות ולא מנסיון אישי עושה רושם שהם ברמה אחרת.

באופן דומה אפשר לחסוך לא מעט ו"להסתפק" ב-GR06 שגם מקבלות ביקורות מהללות (עולות כ-65 דולר עם משלוח)

חשבת על אחת מהאפשרויות האלו או שהיו לך סיבות אחרות לבחור ב-RE400?

פורסם
  • מחבר

כעקרון אני שבוי לחתימת הצליל של HiFiMan, ולכן ה RE400 נראו לי כבחירה טבעית.

למה לא הלכתי על הGR07?

חשבתי על זה, השיקולים הכלכליים בנוסף לסדר עדיפויות שונה מהעבר הכריעו.

Sphere, אני שומע הכל מהכל.

אתה מוזמן להציץ ב HT שם פירטתי מעט לגבי ההאזנות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים