פורסם 2004 בפברואר 621 שנים במכתב המופץ בקרב המעריצים נכתב: "אקזיט, שהיום משודרת בין השעות 15:00-17:00, תשודר כעת בשיטת הסנדוויץ, בתור 'רצועת נוער' לתוכנית 'המורדים'. אנו, צופי אקזיט, לא נסכים להחלטת ערוץ 10 להפוך את אקזיט ביחד עם המורדים 'לרצועת נוער', ובכך להפוך לאולפן ערוץ הילדים". הקבוצה מתארגנת להביע את מחאתה בכל דרך אפשרית, כולל הצפת ערוץ 10 בטלפונים, אימיילים ופקסים, ואולי אפילו להרים הפגנה מול האולפנים. http://mixer.nana.co.il/Article/?ArticleID=104063&sid=49 אמץ וחזק אחים שלי, באמת בואו נילחם כולנו למען אקזיט ולא ניתן ל"מורדים" הרעים והמשחיתים להשתלט לנו על הרצועה. :imurevenge: :anim-jjd: :gorgeous: :blah: :cwm35: :cwm18: :cwm17: ואני רק רוצה לומר משפט אחד(בעצם תמונה אחת) שמשקפת את מלואו רגשותי לגבי העניין:
פורסם 2004 בפברואר 621 שנים לא יודע מה איתך ראיתי פעמים שלוש מאקזיטומאוד התאכזבתי ,זאתי תוכנית חובבנית ביותרשהמגישים שלה לא יודעים להגיש תוכניתכל הזמן מסתכלים בדף הזה במקום להסתכל למצלמהוזה משעממם מוות
פורסם 2004 בפברואר 621 שנים הסיבה היחידה להגיד את זה זה בגלל אהבה לסדרה המודרים... אני לא צופה קבוע באקסיט (רואה מדי פעם רואה תוך כדי אוכל) אבל התוכנית כן מצחיקה וכן מעניינת יותר מאשר צרותיהם (שנטחנו בכל טלנובלה אחרת) של ארגנטינאים שלא יודעים לשחק. אם כבר שערוץ 10 ישדר את המורדים אחרי או לפני אקסיט, זה לא שיש לו כזאת נבחרת תוכניות בעלת רייטינג מפלצתי
פורסם 2004 בפברואר 621 שנים מחבר רק בבקשה אל תהפכו את זה לדיון על מורדים....בבקשה!אין לי כבר כח להתווכח על זה. מי שרוצה שיראה מי שלא רוצה שישתוק.
פורסם 2004 בפברואר 621 שנים הסיבה היחידה להגיד את זה זה בגלל אהבה לסדרה המודרים...לא ידעתי שיש לנו סידרה!
פורסם 2004 בפברואר 621 שנים לא רואה את התוכנית הזאת, אבל אני חייב לציין: יעל גולדמן כוסית שחבל על הזמן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.