עבור לתוכן

המלצה לקוטל יתושים - האם יתושים מתפתחים ולומדים לעקוף?

Featured Replies

פורסם

שלום חברה. אני כבר שנים מתעניין בקוטל יתושים פסיבי שעושה את עבודה לבד לעומת קוטל יתושים אקטיבי שהוא מחבט שצריך לרוץ איתו אחרי יתושים. סה"כ עדיין צריך לישון, לא? אז עד כה הסתדרתי עם קוטל יתושים מחבט שלאחר פעילות תמיד סגרתי חלונות אחרי ששטח היה "נקי" אבל זה עדיין בעיה בקיץ כי אני צריך לישון עם חלונות פתוחים ורק קוטל יתושים פסיבי נראה כפתרון טוב.

אחרי שקראתי כמה ביקורות בזאפ, ראיתי משהו משותף. לרוב ראיתי לפי ביקורות ישנות שאנשים שקנו קוטל יתושים היו מבסוטים אבל אלה שקנו לאחר כמה שנים היו לא מרוצים וזה מבלבל כי אני לא מבין איך זה שלכמה אנשים קוטלים יתושים עושים עבודה טובה ולאחרים בכלל לא עובד? מה, יתושים התפתחו, נהיו מספיק חכמים כדי לעקוף קוטלים?

התקציב שלי הוא 200 ש"ח ולמרות שראיתי שקוטלים של מותג Mosquito הם הכי יקרים, אני רוצה משהו בסביבות של סכום שרשמתי. אני מאמין יותר וואט נורות, יותר חזק קוטל? כל כמה זמן מחליפים נורות ומהו מחיר הצפוי לנורה? ראיתי קוטל של זק"ש הזה שמצויד ב2 נורות כאשר כל נורה היא 20 וואט ובנוסף מה שמשך תשומת לבי זה נורת אולטרה סגול (UVA) שמגדילה יעילות של קוטל יתושים ב-30%. בכוונתי לתלות קוטל יתושים ליד חלון ולשכוח על יתושים.

אשמח לדיעות והמלצות! תודה.

פורסם

שנים שהשתמשנו בקוטלי יתושים..

כאלה עם פלטות, עם בקבוקונים עם נוזל... מה לא

נכון להיום, כבר שנתיים שהתקננו רשתות על החלונות-

שכחתי מזה יתוש בבית :) השקעה משתלמת

פורסם

לא עדיף כבר רשת על גבי החלון ? ככה לא תהיה בקירבת חומרים מסוכנים וכימיקלים למיניהם.

הפתרון הבא עזר לי בבית: http://www.reshetflex.com

קח מידות של החלון ולאחר ההזמנה גם ההתקנה מאד פשוטה (אני התקנתי את זה לבד על 2 חלונות)

אמנם בהתחלה יש קצת ריח של הפלסטיק החדש של הרשת אבל זה עובר עם הזמן.

אם כבר אתה מוכן להשקיע 200 ש"ח, תבדוק כמה יעלה לך עניין הרשת הזו. יחזיק לך להרבה זמן וגם בריא יותר.

פורסם

לגמרי כן. חוצמזה ניתן לקנות רשת ממתכת אם הפלסטיק מפריע, היא גם מחזיקה יותר זמן

אם אתה יכול ליצור מסגרות לרשת (יש פרופיל אלומיניום קיים לזה, כלומר אם אתה יכול לחתוך מספיק מדוייק בלי עזרה של אנשי מקצוע) זה בכלל עבודה שניתן לעשות לבד

פורסם
  • מחבר

אם כבר אתה מוכן להשקיע 200 ש"ח, תבדוק כמה יעלה לך עניין הרשת הזו. יחזיק לך להרבה זמן וגם בריא יותר.

על 200 ש"ח אני יכול לשכוח כבר כי בבית שאני משכיר יש 4 חלונות תריס ו3 דלתות תריס.

פורסם

בית מושכר ? אז לשים מסגרות נורמליות בחלונות הלורד לא יתן לך, אבל תעשה מסגרות עץ שאתה יכול פשוט לדחוף לחלון ולסגור עליהם את התריס. זה ייצא ממש זול - הרשת המתכתית עולה 10-15 שקל למטר

פורסם

חשוב לציין שהרשתות לא נותנות מענה ב-100%.

היתושים עדיין מפלסים דרכם פנימה, אם כי אני מאמין שבלי רשתות המצב היה הרבה יותר גרוע.

פורסם

איזה יתושים ? יש את הפיציים שפשוט עוברים דרך החורים של הרשת אבל הם דיי נדירים. כל יתר המקרים זה אם יש להם דרך כניסה אחרת חוץ מהחלון - אז תבדוק מה ותסגור

פורסם

יש לי קטלן כמו שפרסמת היה בשימוש מועט מאד

אני כבר המון זמן אומר שאני יצלם אותו ויציע אותו ביד 2 למכירה ואף פעם אני לא מגיע לזה...

אם אתה רוצה קח אותו בחצי מחיר.

ממש כמו חדש

פורסם

שילוב של רשתות וזאפר.

עדיף להימנע משימוש ברעלים.

בלי רשתות זאפר יכול לעשות יותר נזק מתועלת כי הוא ימשוך פנימה יותר ממה שהוא יהרוג.

פורסם
  • מחבר

יש לי קטלן כמו שפרסמת היה בשימוש מועט מאד

אני כבר המון זמן אומר שאני יצלם אותו ויציע אותו ביד 2 למכירה ואף פעם אני לא מגיע לזה...

אם אתה רוצה קח אותו בחצי מחיר.

ממש כמו חדש

אז מעט השתמשת בו? למה? לפי מספר תגובות שלישיות שראיתי בפורום תפוז, אנשים טוענים שקטלן של זק"ש לא עובד בכלל.

בדקתי עניין של נורות להחלפה ויוצה שנורה של 8 וואט עולה פי-2 פחות מזאת שיש בדגם הנ"ל, דהיינו 20 וואט. אז עכשיו אני מסתכל על דגמים עם לפחות נורות של 8 וואט.

פורסם

ענק

פורסם

אוי ואבוי האדם הזה אוסף רגלי יתושים :s07:

פורסם
  • מחבר

ענק

רעיון מעולה! עכשיו לשים מאוורר בבית שלי ולהשמיד יתושים ולהכין מרק יתושים ולא לדאוג על אוכל.

פורסם

אחרי שהוא אוסף את כל היתושים ומוציא את החרקים המועילים מהערימה, הוא מפזר אותם במתקני האכלה, ומושך חרקים אוכלי יתושים.

BOOOOYAA!!!

כעבור שנה:

https://www.youtube.com/watch?v=J9UTqxQmaDw

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים