עבור לתוכן

למשהו פה יש שעון G shock Casio?

Featured Replies

פורסם

מצחיק.

אבל אין מה להשוות לאפליקציות מודרניות.

אפשר לעשות ציפצופים שונים לכל חלק מהשעה.

את השעות אפשר להשמיע מילולית, או לבנות מנגינות קצרות בקבוצות.

נגיד לחלק כל 3 שעות למנגינה מסוימת שמשקפת את הזמן ביום/לילה, ואת אותה מנגינה לעשות בשלושה ווריאציות עם מוטיבים של התחלה, אמצע, וסוף.

את כל הרביעיה(3X4) עושים בשני ווריאציות, עם מוטיב של יום ולילה.

ככה המנגינה של שעה 6 תישמע כמו התחלת בוקר.

המנגינה של 7 כמו המשך הבוקר.

המנגינה של 12 כמו צהריים, וכו...

• תגובות 55
  • צפיות 7.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

^

לא יודע להגיד אם :screwy: :screwy: :screwy: :screwy: :screwy: :screwy:

או שסתם :alcoholic: :anim-jjd: :alcoholic: :anim-jjd: :alcoholic: :anim-jjd:

פורסם

מצחיק.

אבל אין מה להשוות לאפליקציות מודרניות.

אפשר לעשות ציפצופים שונים לכל חלק מהשעה.

את השעות אפשר להשמיע מילולית, או לבנות מנגינות קצרות בקבוצות.

נגיד לחלק כל 3 שעות למנגינה מסוימת שמשקפת את הזמן ביום/לילה, ואת אותה מנגינה לעשות בשלושה ווריאציות עם מוטיבים של התחלה, אמצע, וסוף.

את כל הרביעיה(3X4) עושים בשני ווריאציות, עם מוטיב של יום ולילה.

ככה המנגינה של שעה 6 תישמע כמו התחלת בוקר.

המנגינה של 7 כמו המשך הבוקר.

המנגינה של 12 כמו צהריים, וכו...

לא יודע מה איתך , אבל לי אישית יש כל כך הרבה צלצולים מהטלפון מכל מיני תוכנות תקשורת , שהדבר האחרון שאני צריך זה עוד רעש...

פורסם

או שאפשר להרים את העיניים מהמחשב אל החלון ולראות את מצב השמש.

אבל עלית פה על רעיון דיי טוב:

להלחין סימפוניה של 24 שעות עם מוסיקה שונה לכל חלק ביום ולכל שעה!

פורסם

תמיד אהבתי את הרעיון של מוזיקה דינאמית במשחקים, שהיא סוג של יצירה אלגוריתמית הבנויה ממקטעים המיועדים למעבר טבעי של שינוי בהתאם להתרחשויות(חבל שהם די נדירים).

אז למה לא להתאים את הסאונד בשעון אודיו באופן שיהיה קל וברור לדעת מהי בדיוק השעה?

סתם ציפצופים או קול שאומר את השעה זה אפילו לא old school, זה stone age. ואף אחד לא באמת רוצה ציפצופים מעצבנים מהסמארטפון/שעון יד.

כמו שמעצבים שעונים אנלוגים באופן יותר חופשי כסוג של אומנות מודרנית אבסטרקטית, הצעד המתבקש זה לעצב את מימד הסאונד של שעוני אודיו.

זה רק עניין של זמן(pun intended) עד שבעקבות אפליקציות שעוני אודיו מתוחכמות(שברור לי שיגיעו בהמשך), גם שעונים כמוצר ילכו בעקבותם.

פורסם

אני משתמש בפונקציה של שעון היד שלי לצפצף פעם בשעה, ולמען האמת, אני לא רואה אותי או מישהו שאני מכיר שיעשה שימוש באפליקציה כזו.

אבל בהצלחה עם הפיתוח, אולי תוכיח לי משהו אחר? ;)

פורסם

אתה רואה את עצמך הולך ברחוב עם augmented reality?

סופרי מדע בדיוני כותבים על זה כבר מאה שנה.

גוגל ועוד כמה חברות עובדות על זה מכמה וכמה בחינות, ובקרוב כמו שאנשים מסתובבים עם סמארטפון, תראה המונים מסתובבים עם משקפי גוגל ובתוכם שכבות נוספות על המציאות, וכלים שימושיים.

מה שנראה לך מדע בדיוני או סתם מוזר, יהפוך בעתיד לטבע שני.

augmented sensory זה הצעד הבא באבולוציה.

והכל מתחיל בסמארטפון.

השאלה שהצגתי בתחילת הדיון.

"כמה מכשירים שאומרים לך מה השעה אתה צריך?"

תהיה רלוונטית מתמיד כשכולם יסתובבו עם משקפי גוגל, וגל עצום של אפליקציות יבואו בעקבותיו.

מישהו הזכיר בטריה.

זה רק עניין של זמן(that pun again) עד שבטריות ישתפרו ומכשירים יתייעלו.

שעוני יד יעלמו מהעולם ויהפכו לפיסת היסטוריה, או אופנה אקסנטרית, כמו שהפכו להיות שעוני כיס.

oldpic16.jpg

זה רק עניין של זמן. ;)

פורסם

"עד גיל 21 תגיע לירח".

תזהר מעתידות ;)

פורסם

האמת שאני בדיוק מחפש אפליקציה כזו לאנדרואיד שלי, שתנגן צליל שונה בכל שעה משעות היום ובכלל, שתאמר את השעה בקול בכל שעה עגולה.

ישנן המלצות?

פורסם

שעון יד זה תכשיט יותר מהכל. לי תמיד יש שעון על היד ורוב הזמן אני בודק מה השעה בטלפון או במחשב

פורסם

גי שוק באמת מפלצת צבאית במיוחד אם אתה מכין לו שיפצור כזה שגם אם תישבר הרצועה של היד הוא לא יפול לך

אבל טיפה לפני הסוף מסלול כבר הנחתי אותו בצד כי נמאס לי מזמנים ואתה באמת נהיה משועבד ואני זוכר גם שלפני מסכמים הייתי מוריד אותו כי ככה אני לא אבדוק כל רגע כמה זמן נשאר לסבל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים