פורסם 2004 בפברואר 821 שנים מחבר אני לא יכול להיכנס לביוס כי הוא לא מעלה לי את המחשב...כשהוא מראה את הפנטיום 4 הוא ניתקע כזה...ובכל מיקרה איך עושים?.
פורסם 2004 בפברואר 821 שנים תנתק את המחשב מהחשמל ותוציא את סוללת הביוס שלך ותחכה איזה 10 דקות תחזיר בחזרה והכל יעבוד לך .
פורסם 2004 בפברואר 821 שנים דקה תספיקגם לא צריך להסתבך עם הוצאת הסוללה - ברוב הלוחות קיים ג'מפר במיוחד בשביל המטרה הזאת, בדוק במנואל של הלוח שלך
פורסם 2004 בפברואר 921 שנים מחבר איך אני מוציא את הבטרייה שדיברתם עלייה???איך היא ניראית?זה קשה?ומה זה הג'מפר הזה?
פורסם 2004 בפברואר 921 שנים זאת חתיכת מתכת שמחברת שני פיניםתחפש ליד הביוס את הגאמפר הזהתוציא אותו לשניה ותחזיראו שאתה יכול לחפש בטריה עגולה שטוחה ושוב להוציא אותה לשניה ולהחזיר
פורסם 2004 בפברואר 921 שנים בטריה עגולה פשוטה... תוציא אותה עם מברג או משהוא שטוח אחר..והגאמפר, תחפש בחוברת שקיבלת עםם הלוח , אתה מזיז תג,אמפר ואז הוא מאפס תביוס
פורסם 2004 בפברואר 921 שנים גם לי יש בעיה דומה...באחד המחשבים שלי הלוח אם תומך במהירות באס עד 133MHZ ועשיתי אוברקלוק ל 137 (אזלא ידעתי את ההגבלה ל 133).מאז המסך לא עולה בכלל.ניסיתי להוציא את הבטריה ל 15-20 דקות כשהמחשב מחוץ לחשמל אבל זה לא עזר...למישוה יש רעיון מה לעשות?
פורסם 2004 בפברואר 921 שנים כניראה הוצאת את הבטריה הלא נכונהכי ברגע שאתה מוציא את הבטריה הזאת הביוס אמור להתאפס ולחזור להגדרות הרגילות שלו
פורסם 2004 בפברואר 921 שנים כל מי שלא יודע מה זה איפוס ביוס(Clear Cmos) אנא ממכם , אל תבצאו את הנזק לעצמכם ואל תעשו אוברקלוקינג לפני שאתם יודעים במה כל זה כרוך!! זה לא יאומן , אנשים מתחילים לעשות אוברקלוק אפילו לפני שהם יודעים מה זה איפוס ביוס , לכל מי שכבר יש לו את הבעיה , לכו לחוברת של הלוח שלכם , חפשו בחוברת Clear Cmos Jamper או משהו כזה , והלוח יראה לכם בידיוק איפה זה נמצא ומה צריך לעשות , אם לא הבנתם פשוט לכו למקום ההוא ושם תראו ג'אמפר התקוע בצד ימין או שמאל של שלושה פינים , פשוט תוציאו אותו ושימו אותו בצד האחר למשהו כמו 10שניות ותחזירו למצב הרגיל , הבעיה תיפטר. כמובן שאת כל זה עושים כאשר הכבל מתח לספק לא מחובר.עריכה : burton לא בכל הלוחות זה עוזר , למשל ב8RDA3I של אח שלי כאשר אני מוציא את הבטריה לא חשוב מה אני עושה הביוס לא מתאפס , רק על ידי הגאמפר של איפוס הביוס הביוס חוזר לצורתו המקורית.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.