פורסם 2004 בפברואר 621 שנים אני רוצה לדעת של איזו חברה הזיכרון שיש לי בכרטיס מסך,יש לי כרטיס מסוג fx5900xt של club 3d.אני לא רוצה לעשות את זה בדרך הפיזית ולא רוצה לפרק את המקרר של הזיכרון כדי לראות.האם מישהו מכיר איזו תוכנה שיכולה לזהות של איזו חברה הזיכרון ואיזה דגם זה?
פורסם 2004 בפברואר 621 שנים מחבר הבעיה היא שלא רשום בדף המוצר.ואני צריך לדעת איזה זכרונות אלה למטרות המהרה.העניין הוא שכרגע הזכרונות בכרטיס נעולים.ובכדי לפתוח אותם אני צריך לפרוץ את הביוס של הכרטיס.
פורסם 2004 בפברואר 621 שנים אף תוכנה לא תזהה לך את סוג הזכרונות שעל הכרטיסתחפש בפורומים אנשים שבדקו את זה... ניראה לי שכתוב באתר של CLUB3D אבל אני ממש לא בטוח
פורסם 2004 בפברואר 621 שנים שני סוגי הזכרונות הנפוצים כיום בכרטיסי המסך החדשים של Nvidia ו- ATI הם: זכרונות 2.0 ננו-שניות (2.0NS) של Hynix, זכרונות כאלו מופיעים בכרטיסי ה- High-End, והם פשוט מעולים לאוברקלוק. הזכרונות הנחותים יותר של Samsung בתזמוני 2.8NS. עכשיו תסתכל בצ'יפים שעל הכרטיס ותשווה לתמונות. מקווה שעזרתי
פורסם 2004 בפברואר 621 שנים מחבר טוב תודה על העזרה לכולם אני ינסה לבדוק אם אין פתרון אחר חוץ מלהוציא ולראות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.