עבור לתוכן

VirtuMVP שווה רכישה?

Featured Replies

פורסם

שלום,

ממש הכעיס אותי לגלות שעכשיו צריך לשלם עבור virtuMVP בגרסאות החדשות שלהם.

בכל אופן, האם מישהו רכש את זה? זה שווה רכישה? הביצועים השתפרו?

פורסם

אתה יכול להוריד את כל הגירסאות לבדיקה למשך 30 יום- תחליט בעצמך לשימושים שלך אם זה שווה,

אני מחקתי ישר כי במישחק שלי שרציתי הוא לא תמך(ארטיפקטים) וגם הביצועים היו על הפנים.

פורסם

בדיוק אתה יכול לנסות אותו ל30 יום במילא ועוד בגרסא הכי יקרה שלו.

קודם כל שים לב שהFPS שתקבל במשחקים יהיה שיקרי לחלוטין ולא מייצג משהו בנוגע לביצועים אז אל תחשוב שהוא שיפר משהו. ניסיתי את התוכנה הזאת כמה שעות בכל אפשרות שונה (בלי הHYPERFORMACE ועם , חיבור לכרטיס מסך וחיבור ללוח, עם VSYNC במשחק ובלי) וקודם כל בBF3 זה נותן קראשים אחרי דקת משחק לא משנה מה תעשה. אבל מעבר לזה זה נותן שטויות כמו רחובות צהובים. התוכנה הזאת לדעתי ממש על הפנים ואחד החירטוטים של המאה, הזוי לחלוטין שאינטל וחברות גדולות של לוחות תומכות בחרא הזה. תנסה אותה ותגיד אם אהבת.

כמובן היא נועדה בתכלס בשביל שתוכל להפעיל VSYNC במשחקים בלי לקבל MOUSE LAG אז אם זה לא מה שרצית אז בכלל אין בה טעם ...

פורסם

בהחלט יש להם פרסומת משכנעת. רק חבל שהיא בעצמה לא אמיתית :nono:

אני עם המפרט הנוכחי שלי מצליח לקבל בדיוק את אותם הביצועים (טוב אולי קצת פחות FPS) ואין לי בכלל קרטועים כאלו.

פורסם

לבעלי WIN8 - אין יותר צורך בתוכנה העלובה הזו, יצא דריבר חדש של אינטל למעבדי HD4000/2500 שנותן לתוכנות לגשת לליבה הגראפית גם אם מחובר כרטיס יעודי -כאילו מה שהלוסיד היה אמור לעשות, רק בצורה מקצועית יותר.

פורסם

לבעלי WIN8 - אין יותר צורך בתוכנה העלובה הזו, יצא דריבר חדש של אינטל למעבדי HD4000/2500 שנותן לתוכנות לגשת לליבה הגראפית גם אם מחובר כרטיס יעודי -כאילו מה שהלוסיד היה אמור לעשות, רק בצורה מקצועית יותר.

אתה מתכוון רק בשביל להשתמש בQUICKSYNC ? או שזה ממש מאפשר לכבות את הכ.מסך כשאתה לא באפליקציות 3D ? ולאן מחברים את המסך ?

פורסם

המסך מחובר לכרטיס המסך החיצוני- המטרה היא אפשרות גישה לתכונות הליבה הגראפית כדוגמת הOPENCL/QUICK SYNC וכו' אבל לא ראיתי שדובר על הצד של כיבוי הכרטיס החיצוני לצורך החיסכון כדוגת OPTIMUS בנייד.

פורסם

מעקב

פורסם

תגיד יש סיכוי שזה יצא גם לווינדוס 7 בעתיד? לא הבנתי למה זה בלעדי לווינדוס 8, מה האינטרס של אינטל פה?

פורסם

^^

שתשדרג לוינדאוס 8? ::)

פורסם

אתה יודע... אינטל לא החברה שכתבה או מוכרת את הווינדוס 8.

פורסם

דווקא אני לא בטוח שזה שייך לאינטל, אבל סביר להניח שמיקרוסופט פשוט משחקת קצת במונופול כדי לשכנע גם גיימרים שרוצים את מקסימום הביצועים, לשדרג לווינדוס 8. הרי הם יודעים שגיימרים לא סובלים את המערכת החדשה שהיא מסורבלת.

פורסם

חחחחחחחח איזה נעל יצאתי. :facepalm:

הייתי בטוח שמדברים על מיקרוסופט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים