עבור לתוכן

חיבור טלוויזיה למחשב בנוסף למסך המחשב

Featured Replies

פורסם

אהלן,

הצבתי טלוויזיה חדשה בחדרי. לצערי המחשב איננו מזהה את הטלוויזיה כלל ולהפך (אני מנסה לחבר אותה בעזרת כבל HDMI).

כרטיס המסך הוא מדגם NVIDIA 250 GTS ובנוסף לטלוויזיה (HISENSE) מחובר לכרטיס המסך מסך מחשב ליציאת הDVI.

הצעות?

הורדתי את הדרייבר העדכני של כרטיס המסך, חיברתי את הטלוויזיה ליציאת הHDMI שבכ.מסך ולא בלוח M (כי אין כזו) ובדקתי את הכבל בנפרד (בעת חיבור לממיר הTV עובדת).

אשמח לעזרה, תודה!

פורסם

כשאתה אומר שהמחשב אינו מזהה את הטלויזיה, איזו פעולה בדיוק אתה עושה באותו רגע מבלי לקבל את התגובה הצפויה מהטלויזיה\מחשב?

פורסם
  • מחבר

נכנס לnvidia control panel ובלשונית set up multiple display אין כל זיהוי של מסך נוסף מלבד המסך שלי.

גם לאחר שאני לוחץ על my display is not shown וכופה חיפוש מסך אין כל זיהוי..

פורסם

הממ... האם אתה בטוח שיציאת הHDMI שלך עובדת? ניסית לחבר את מסך המחשב הרגיל שלך אליה?

פורסם
  • מחבר

האמת שאין לי דרך לבדוק.. במסך המחשב שלי אין יציאה לHDMI ואין לי מתאם מתאים..

יתכן שצריך "להשמיש" את יציאת הHDMI? כלומר לשחק עם ההגדרות?

פורסם

האם לטלויזיה יש כניסה אחרת אליה אתה יכול לחבר את כרטיס המסך (ולו זמנית לצורך בדיקה)?

פורסם

וניסיתי ללחוץ על כפתור ווינדוס + P?

נסה גם לכבות את המחשב ולהדליק אותו כשהטלויזיה מחוברת מבלי שהמסך יהיה מחובר.

ואל תשכח להעביר לערוץ הנכון בטלויזיה!

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות,

כאשר הדלקתי את המחשב כשרק הטלוויזיה מחוברת למחשב לחיבור הHDMI (והמסך מנותק) לא קרה כלום.

לאחר מכן חיברתי בנוסף לטלוויזיה את מסך המחשב לכ.המסך (לחיבור הDVI, שניהם היו מחוברים יחדיו כפי שהיה גם אתמול) מסך המחשב לא עבד.

ברגע שניתקתי את הטלוויזיה מחיבור הHDMI נשמע קול של "ניתוק" ומסך המחשב חזר לעבוד..

מוזר לא? מניח שזה אומר שהחיבור עובד באיזשהו אופן?

יש רעיונות מה עוד ניתן לעשות? (אולי איזשהו משחק בהגדרות כדי "לחמם" את נק' הHDMI?)

שוב תודה על הסיוע..

- לחיצה על ווינדוס + P לא עזרה.

- הטלוויזיה על ערוץ HDMI (אותו הערוץ שהיא הייתה עליו כשהייתה מחוברת לממיר).

- לטלוויזיה יש חיבור VGA אך לצערי הוא אינו נגיש כלל (הטלוויזיה מחוברת לקיר) .

פורסם

נשמע כאילו יציאת ה-HDMI בכרטיס לא בסדר.

אם כשאתה מדליק את המחשב כשהטלויזיה מחוברת לבד אין תמונה בכלל, אז זו לא בעיה של דרייבר.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי פעם נוספת להעלות את המחשב כשרק הטלוויזיה מחוברת ועכשיו שולחן העבודה מוצג בTV.. (אחלה התקדמות!)

חיברתי (כאשר אני רואה את שולחן העבודה בTV) את המסך מחשב לחיבור הDVI והמחשב מזהה את המסך מחשב אך לא מציג בו כלום.

כמו כן, מזוהה איזשהו חיבור פיקטיבי נוסף בשם analog display שנראה שהוא מחובר לVGA.

בלשונית המאפשרת לבחור באיזה מסכים אני מעוניין לצפות אין אפשרות לבחור את הTV והמסך מחשב ביחד משום מה..

כאשר אני לוחץ על WINDOWS+P ובוחר באפשרות PROJECTOR ONLY אז התצוגה עוברת למסך מחשב (ורק אליו). בשאר האופציות התצוגה מופיעה בTV בלבד.

שוב תודה חברים

נתקלתם בבעיה דומה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים