עבור לתוכן

איטיות מסך כחול לאגים ועוד

Featured Replies

פורסם

המחשב היה רץ לי חלק! עם כונן קשיח רגיל קניתי SSD ברכישה שהיתה פה ממזמן הראשונה C400 ואז החלטתי לא מזמן להתקין אותו היה הרבה בעיות בגלל הלוח אם שלי פטאלטיP67 הוא לא נתן לי להפעיל את הSSD בגלל שהיה מחובר IDEשזה היה הצורב קניתי צורב חדש בגלל זה שמתחבר בכבל SATA.

פה לא ניגמר הסיפור אחרי שסידרתי את זה בביוס בלמידה מרבית על הBOOT וכל שאר הדברים הצלחתי להתקין והכל עבד פיקס ואז התחילו הבעיות הגדולות כרטיס 1 שווק חיים החליט שהוא לא מסתובב והיה עושה רעש נוראה של תקיעות טיק טיק טיק כזה ואז שמתי לב שהוא עושה את זה זה העיר אותי בלילה ראיתי אותו תקועה ועושה רעש של בכיי שווקתי חיים עזור לי שמתי בתוכנה של AMD של הכרטיס מסך יש אפשרות להעביר את המאוורר ל100% רק ככה הוא פעל גם התוכנה של הדריבר עשתה לי בלאגן ניסיתי להוריד מהאתר חדשה והיא לא עבדה לא טוב על המחשב היום ממש היום שלחתי את הכרטיס לתיקון ואמרו לי תבוא מחר הזמנו לך חדש בקופסא אבל עדיין הדריברים עושים בלאגן.

עזבו שכבר ירד לי החשק בלשחק משחקים מבכינת לאגים איומים לא מהצד של האינטרנט העכבר ניתקע ממש ולא עובד טוב קשה מאוד לעבוד איתו גם באופן רגיל העכבר הוא אלחוטי ולא עשה בעיות ליפני קפיצות לחיצות לא עובדות ואני לא זה שיודע איך לפתור את זה.

אז אמרתי SSD פועל לאט.

כרטיס מסך תקול שמוחלף בחדש אבל ליפני זה היה לי תבעייה והיא נמשכת חלון פקינג כחול שלא מפסיק לקפוץ לו מול העניים.

אני לא יודע מה לעשות וצריך עזרה דחוף בהכול המחשב איטי ביותר!

החלון הכחול הזה שיגע אותי כבר בגלל העכבר אי אפשר לשחק ולעבוד בלי קרוס פייר זה לא אפשרי(:

אשמח לעזרה אני יודה לכם מאוד.

פורסם
  • מחבר

עדיין אותה בעייה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים