עבור לתוכן

בקשה|שדרוג מפרט

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי?2000-2500

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמובן שלנסות לחסוך

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 שקלים

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD ומשקים

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: סדרת BF וכל המשחקים הכבדים

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). שני מסכים 22 ו 32 שניהם FHD

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות-בינוניות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? הארד דיסק וכרטיס מסך

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? קל עד בינוני

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבת מחשב בחנות

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. KSP/TMS

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).שיהיה אפשר לעשות RAID שיהיה כמה חיבורי USB 3

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?

חלק כל שנה-שנתיים...

תודה!

פורסם

איזה כרטיס מסך וקשיח יש ברשותך? צורב צריך?

בכל מקרה זה יהיה קשה מאוד לשלב מארז איכותי ושקט יחסית לבקשתך יחד עם רכיבים שמותאמים ל-OC בלי לחרוג

בכמה מאות שקלים לדעתי.

ברמת תוספת הביצועים בגיימינג OC הוא לא ממש נצרך בשלב זה וקיימת אופציית הטורבו בוסט במעבד

להעלאת התדר שבמתבצעת באופן אוטומטי, כמובן שב-OC עצמאי עם רכיבים מתאימים אפשר להגיע רחוק

בהרבה, אז אם אתה רוצה מערכת ללא מגבלות עם מעבד מכפלה פתוחה ולוח תואם ביחד עם קירור איכותי זה יהיה

בחריגה, ואם תוותר על העניין אפשר לבנות משהו ללא חריגה ובהתאם לדרישות. ואם תוותר על אופציית הרייד אפשר

גם לנסות לחסוך.

פורסם
  • מחבר

איזה כרטיס מסך וקשיח יש ברשותך? צורב צריך?

בכל מקרה זה יהיה קשה מאוד לשלב מארז איכותי ושקט יחסית לבקשתך יחד עם רכיבים שמותאמים ל-OC בלי לחרוג

בכמה מאות שקלים לדעתי.

ברמת תוספת הביצועים בגיימינג OC הוא לא ממש נצרך בשלב זה וקיימת אופציית הטורבו בוסט במעבד

להעלאת התדר שבמתבצעת באופן אוטומטי, כמובן שב-OC עצמאי עם רכיבים מתאימים אפשר להגיע רחוק

בהרבה, אז אם אתה רוצה מערכת ללא מגבלות עם מעבד מכפלה פתוחה ולוח תואם ביחד עם קירור איכותי זה יהיה

בחריגה, ואם תוותר על העניין אפשר לבנות משהו ללא חריגה ובהתאם לדרישות. ואם תוותר על אופציית הרייד אפשר

גם לנסות לחסוך.

שלום ותודה על המענה!

הציעו לי את הדבר הזה http://www.tms.co.il/preview/spec/e9h7ja6q

יש לי כרטיס מסך של ATI 5670 (אני לא צריך משהוא מיוחד יותר מדיי כרגע)

הספק שיש לי כרגע הוא Corsair CX 430W

רציתי לשאול שאלה לגבי הספק גם האם נראה לך שהספק שלי יכול להחזיק

את המערכת שהראיתי לך למעלה+שני דיסקים קשיחים? +ה 5670?

פורסם

המפרט שהוצע לך היה תואם את בקשת ה-OC אם היה נבחר מעבד שאכן תומך בזאת.

ה-i5-3470 איננו תומך ב-OC, ה-i5-3570K כן, תקן אל המעבד הזה ונקודה אחת הוסדרה.

לגבי הזיכרון, באם ואכן אתה מתכוון להמהיר אותם הרי שמדובר בזיכרונות סבירים, לא יותר.

באם ואינך מתכוון להמהיר אותם, הרי שמשתלם יותר יהיה לבחור בסטיק יחיד של 8GB.

לשיקולך.

חוץ מזה, הספק אמור להחזיק את המערכת, אינני רואה סיבה שלא.

הדבר היחיד שלא מתיישב לי היא הדרישה שלך לגיימינג ואני מצטט "סדרת BF וכל המשחקים הכבדים", הכיצד זה מתיישב כאשר כרטיס המסך הוא ה-HD 5670.

פורסם
  • מחבר

המפרט שהוצע לך היה תואם את בקשת ה-OC אם היה נבחר מעבד שאכן תומך בזאת.

ה-i5-3470 איננו תומך ב-OC, ה-i5-3570K כן, תקן אל המעבד הזה ונקודה אחת הוסדרה.

לגבי הזיכרון, באם ואכן אתה מתכוון להמהיר אותם הרי שמדובר בזיכרונות סבירים, לא יותר.

באם ואינך מתכוון להמהיר אותם, הרי שמשתלם יותר יהיה לבחור בסטיק יחיד של 8GB.

לשיקולך.

חוץ מזה, הספק אמור להחזיק את המערכת, אינני רואה סיבה שלא.

הדבר היחיד שלא מתיישב לי היא הדרישה שלך לגיימינג ואני מצטט "סדרת BF וכל המשחקים הכבדים", הכיצד זה מתיישב כאשר כרטיס המסך הוא ה-HD 5670.

תודה עבור המענה המהיר !

אני אעבור נושא נושא לדבריך

1)לאחר שיקולים החלטתי לוותר על נושא ה OC מכיוון שהמעבד הנתמך יקר מדיי ומוציא אותי מחוץ לסכום שקבעתי

2)לגבי הזכרון אני עדיין לא בטוח ואשמח לדעת מה זאת אומרת ''להמיר אותם''

** האם עדיף לי לבחור בזה

Corsair 8Gb CMV8GX3M1A1600C11 CL11

מאשר בזוג הזכרונות שכתוב במפרט למעלה?

פורסם

1. אין כל בעיה, בין כה וכה המהרת המעבד לא תתן לך שיפור עצום על פני מעבד לא מומהר, סה"כ תוספת של עוד כמה FPS במשחקים, וזמני עבודה קצת יותר קצרים עם תוכנות שונות,

אבל שוב, לא מדובר על הבדלים של שמיים וארץ.

2. לא אמרתי "להמיר" אלא "להמהיר" מלשון "המהרה" משמע OC.

בכל אופן, סטיק בודד של 8GB יהיה משתלם יותר, אכן זה שצרפת לו קישור.

פורסם

ה-3470 האמנם אינו מעבד מכפלה פתוחה אך במידה וישנו לוח תומך וקירור נורמלי הוא מאפשר אוברקלוק.

כמובן שלא ביכולות של מעבד "K", ובהתאמה ללוח וקירור אני מניח שאפשר להגיע איתו ל-3.8 בערך אולי טיפה יותר

אבל זה המקסימום. או לפחות לתדר הטורבו בוסט שלו באופן קבוע ויציב.

הבעיה עם זה שהמעבד מגיע עם הטורבו לתדר אוטומטי של 3.6 במידת הצורך ובשביל תדר קבוע מעט גבוה יותר לא שווה

להשקיע בלוח ערכת שבבים Z77 וקירור טוב יותר מהסטוק.

אלא אם אתה הולך לחבר בוודאות שני קשיחים ברייד מה שיצרוך כמדומני לוח H77 ותוותר על ה-OC והרייד, אפשר ללכת

על לוח מערכת שבבים B75 יחד עם ה-3470 ולחסוך לא מעט כסף.

כמובן שכמו שצויין, להריץ משחקים כבדים ודורשניים בהגדרות גבוהות ברזולוציה הזו לא ממש הולך יד ביד עם כרטיס 5670.

אני מקווה שאתה מבין שמרבית העבודה בגיימינג נעשת על גבי הכרטיס מסך ועל מנת לקבל מקסימום ביצועים בעניין זה

עדיף לרדת למעבד דו ליבתי תקציבי ולדחוף בחריגה כרטיס מסך עדכני וחזק.

פורסם
  • מחבר

ה-3470 האמנם אינו מעבד מכפלה פתוחה אך במידה וישנו לוח תומך וקירור נורמלי הוא מאפשר אוברקלוק.

כמובן שלא ביכולות של מעבד "K", ובהתאמה ללוח וקירור אני מניח שאפשר להגיע איתו ל-3.8 בערך אולי טיפה יותר

אבל זה המקסימום. או לפחות לתדר הטורבו בוסט שלו באופן קבוע ויציב.

הבעיה עם זה שהמעבד מגיע עם הטורבו לתדר אוטומטי של 3.6 במידת הצורך ובשביל תדר קבוע מעט גבוה יותר לא שווה

להשקיע בלוח ערכת שבבים Z77 וקירור טוב יותר מהסטוק.

אלא אם אתה הולך לחבר בוודאות שני קשיחים ברייד מה שיצרוך כמדומני לוח H77 ותוותר על ה-OC והרייד, אפשר ללכת

על לוח מערכת שבבים B75 יחד עם ה-3470 ולחסוך לא מעט כסף.

כמובן שכמו שצויין, להריץ משחקים כבדים ודורשניים בהגדרות גבוהות ברזולוציה הזו לא ממש הולך יד ביד עם כרטיס 5670.

אני מקווה שאתה מבין שמרבית העבודה בגיימינג נעשת על גבי הכרטיס מסך ועל מנת לקבל מקסימום ביצועים בעניין זה

עדיף לרדת למעבד דו ליבתי תקציבי ולדחוף בחריגה כרטיס מסך עדכני וחזק.

אשמח אם תוכל לבנות לי אז מפרט (כואב לי הראש בצורה מטורפת)

הדרישה בגיימינג היא למשחקים כמו BF3/4 FARCRY הכרטיס מסך כרגע לא ניתן לשינוי אבל בעוד איזה חצי שנה-שנה אני אחליף אותו

תודה רבה לך על המענה גם שחכתי להוסיף :D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים