עבור לתוכן

בעיות בדרייבר לעכברי logitech לבעלי כרטיסי AMD

Featured Replies

פורסם

עזוב בעיות במשחק FC3 שהמשחק עצמו דפוק ולכולם היתה את הבעיה.

על איזה הגדרות שיחקת ב fc3 ?

פורסם
  • מחבר

עדיין משחק, מירוב שהמשחק הזה הוציא לי את החשק.. אני עושה אותו בקטנות כל פעם כמה שלבים.

מת לסיים אותו ולמחוק, תופס לי מקום על ה-SSD.

שיחקתי על הגדרות גבוהות, MSAA X2, vsync 1 frame זה עם כרטיס אחד ובדקתי עם שלושה כרטיסים, כל כרטיס מתנהג אחרת.

פורסם

אני יודע שזה מעצבן עם מערכת חזקה לא לשים הכול על הכי גבוה אבל בגלל שהמשחק דפוק אז צריך לשנות כמה דברים כדי לגרום לו לעבוד חלק.

אני לא יודע אם ניסית כבר אבל אני עשיתי את זה:

http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=3021861

וזה הפך לי את המשחק לחלק נדיר מאוד (לא אומר שלא קרה) שיש איזהשהוא גמגום ונכון זה להתפשר למרות שתיאורטית החומרה שלך אמורה להעיף כל משחק חדש היום אבל אני חושב שהמשחק הזה שווה את ה "התפשרות" .

אגב אני משחק כשהמערך מופעל חלק כמעט מושלם מכל מה שלא ניסיתי (ועשיתי ניסיונות עם כל תצורה אפשרית נראה לי).

תעדכן אם עשה אצלך איזה שינוי..

פורסם
  • מחבר

מה הקטע אבל לרדת לDX9?

פורסם

זה עושה שינוי משמעותי (מניסיון) גם ב dx11 אבל זה משתנה ממערכת למערכת יש אנשים בתגובות עם חומרה דומה מאוד לשלך שדיווחו על שיפור רציני , גם ב dx9 המשחק נראה מדהים , מה שהכי חשוב זה שירוץ חלק ויהיה שחיק , אני סיימתי את המשחק אבל את הפיתרון הזה גיליתי רק תוך כדי משחק ואחרי שראיתי איך הוא שינה את הבעיות חזרתי על המשחק ואני נהנה ממנו הרבה יותר .

ממליץ בחום שתנסה אני הייתי המום מהשינוי ואם היית שואל אותי לפני הייתי אומר שהמשחק הזה הכי גרוע שיש היום אתה יכול לראות את החתימה שלי.

פורסם
  • מחבר

את הפתרון הזה גיליתי עוד לפני שהתחלתי לשחק, בטעות התחלתי את המשחק עם האייקון של הdx9 וסיפרתי

כאן בפורום שזז לי חלק ואני מקבל fps מרשימים וכאלה, פתאום אחד מחברי הפורום האיר את עיני ואמר שכנראה אני משחק על dx9.

שיניתי לdx11 ומאז אני מקלל את המשחק חח...

פורסם

רק dx9 לא פותר את הבעיה שאר הדברים עם זה כן..

אני עם catalist האחרון הכל ב defult חוץ מ vsync ו morfo שהם כבויים , dx 9 הכל על הכי גבוה חוץ מ post fx שצריך לקנפג , vsync ו buffer frame rate כבוי , מגביל עם msi afterburner את ה fps ל 60 , fov = 80.3

נסה את זה אתה תרצה להתחיל את המשחק מהתחלה .

פורסם
  • מחבר

אני אשב על זה מאוחר יותר ואנסה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים