עבור לתוכן

החלפת מאורר של Redeon

Featured Replies

פורסם

אממ בזמן האחרון המאורר עושה רעשים נוראיים (כמו המאורר שבא עם AMD :\ )

בדקתי את הכרטיס והיטסינק מודבק (?!)

האם יש איזהשהי אפשרות להוציא אותו (מבלי להוציא את הליבה גם ;) )

אממ יש לי עדיין אחריות , אבל אני גר ביבנה ולהגיע לרמת גן , זה חתיכת סיפור

ויש לי מאווררים אחרים שאני יכול למקם עליו .

תודה על העזרה .

INFERNo OuT

פורסם

תפעיל כוח...

פורסם
  • מחבר

תפעיל כוח...

אתה תיהיה אחראי על ליבה קרועה ?

חייב להיות פיתרון יותר הגיוני...

פורסם

אותו כרטיס אותה בעיה הוא עושה רעש נוראי אני פשוט יוצא מחדר עד שהוינדוס עולה כי אז הוא מפסיק ?!?!

פורסם

אתה רוצה להוריד את ההיטסינק מהכרטיס, יש לך משהו חלופי, יש לך דרך לשים אותו חזרה חוץ מדבק טרמי?

אני חושב שכדאי לך להוציא את המאוורר ולשמן אותו עם WD40 (אם אלו רעשי מנוע או רעידות זה יעזור ממש).

פורסם

Having the same problem with my GeForce 4 Ti4200... some one suggested i put the card in the freezer and then try to release the sink... didn't work all that good :/

פורסם
  • מחבר

אתה רוצה להוריד את ההיטסינק מהכרטיס, יש לך משהו חלופי, יש לך דרך לשים אותו חזרה חוץ מדבק טרמי?

אני חושב שכדאי לך להוציא את המאוורר ולשמן אותו עם WD40 (אם אלו רעשי מנוע או רעידות זה יעזור ממש).

אממממ איך אני יוציא אותו ? הוא מודבק ! :o :-\ :-X :-[

פורסם

עדיף לך להשתמש באחריות שיש על הכרטיס !

פורסם

בונה יש לי את אותה הבעייה בדיוק עד שה WIN עולה זה בלתי נסבל. אני מנהל על זה דיון עכשיו ב "תצוגה וגרפיקה". גם שלי באחריות פניתי ל KSP והם אמרו לי להביא את הכרטיס נראה מה יגידו שם את התשובה אני יפרסם ב דיון שלי. אני מקווה שיחליפו אותו כי מתוך נסיון אני יודע שהבעייה תחזור אם הם ישמנו וינקו.

פורסם

דבר ראשון אם זה אותו גוף קרור מאורר כמו ב 9700 שלי אז המאוורר מחובר ב4 ברגים בהם מוחזקים על ידי הברגה ודבק עכשיו אם קצת כוח בסיבוב אתה מוציא אותו... אני החלפתי את שלי (רק את המאוורר) לאותו מאוורר רק חדש שלי נשבר (ככה הגיע מהחברה) מוזר אבל לא נורא בקיצור אין דבר כזה אחריות על נזק פיזי זה לא בעיה של היצרן ששברת הרסת את המאורר ולכן חוץ מלהיות סופר נחמדים הם לא יעשו כלום חוץ מאולי לשמן לך אותו מה אתה יכול לעשות לבד בלי ללכת אליהם...

עריכה: ראיתי שזה לא אותו גוף קרור ומאוורר אבל עדיין נראה שזה רק עניין של דבק בהברגה ובקצת כוח (אולי מברגה) זה יפתר ותוכל להוציא אותו

פורסם

אז מה אתה רוצה להגיד בזה זה שמאוורר מתחיל לעשות רעש בלתי נסבל זה נזק פיזי ואם אני ילך לחברה כל מה שהם יעשו זה לישמנו אותו?

איפה אני משיג מאוורר חדש כזה או דומה או יותר טוב?

פורסם
  • מחבר

יש ב PCH ו____ מאווררים לכרטיסי מסך.

פורסם

שתי הצעות:

תוציא את הכרטיס ותפעיל עליו מכשיר פן ביתי פשוט (לא לחמם יותר מדי...) ככה שכל העסק יתחמם קצת ואז יהיה לך יותר קל להפריד את המאוורר (מה לעזאזל היה הרעיון שמישהו הזכיר פה עם לשים את זה במקפיא???!?!?!?!)

תפרק את המאוורר כאמור, תוציא את המדבקה מהמרכז ותזליף טיפה או שתיים של WD40. תאמין לי שזה יחולל פלאים... לא תשמע אותו יותר...

אם בכל זאת אתה מתעקש להחליף את המאוורר לאחר - שיהיה בהצלחה.

צ'או

פורסם

אחי את הקטע אם הפאן לא היתי מציע לך כי כאשר תעשה את סביר להניח שתסרוף את הכרטיס מסך שלך

כי אתה פשוט תעביר אליו חשמל סטטי

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים