עבור לתוכן

עזרה| איטיות באינטרנט לאחר פירמוט

Featured Replies

פורסם

היי,

לפני כמה זמן פירמטתי את המחשב, המחשב בן חצי שנה בערך ככה שהכל בו חדש והוא חזק מאוד

לאחר הפירמוט נתקלתי פתאום במלא לאגים במשחקים וקצת בעיות בסטרימינג ביוטיוב ודברים כאלה

דברים שלפני הפרמוט לא היה לי בחיים, עברתי ספק חשבתי שאולי זה בגלל זה אבל עדיין יש לי לאגים, החלפתי ראוטר ליתר ביטחון ועדיין

מה שאומר שזה כבר משהו תוך מערכתי שגורם לדברים האלה משהו שהשתנה בהגדרות לאחר הפירמוט ניסיתי לפתוח פורטים לבטל את הפיירוול ובאמת הכל בערך ועדיין יש לי מלא לאגים ואיטיות בסטרימיניג וכל מה שקשור לנושא הזה

ועוד בעיה שאולי תצליחו לעזור לי בה, זה שלפעמים העכבר זז באיטיות כאילו פריימרייט דרופ כזה פתאום משום מקום

תודה לעוזרים =]</blockquote>

פורסם

בעיה מעניינת, יכולות להיות מלה סיבות.

שאלה: (רטורית) אל תענה לנו פה אבל תחשוב על זה.

שהתקנת את מערכת ההפעלה השתמשת בUntouched Image ?!?!

זה אומר שזה התקנה של מערכת הפעלה שלא עברה שינויים על ידי גורמים אחרים מבלבד מיקרוסופט,

אני שואל את זה כי היה לי מקרה שנתקלתי בו, ומערכת ההפעלה הריצה 2 שירותים ברקע שלא היו אמורים להיות שם, בכל מקרה זאת אפשרות נוספת.

Format זה אחד הדברים הקלים לעשות,

אם ניצא מנקודת הנחה שהתקנת רק את הדברים הנחוצים והמעודכנים ביותר (דריברים, אופיס וכו...), המלצה שלי לעשות שוב פעם Format

ולא להתקין אף אחד מהתוכנות או הדריברים (רק רשת במידה ולא מזהה באופון אוטומטי)

לעשות WINDOWS UPDATE ולתת למערכת ההפעלה להתקין את הדריברים באופן אוטומטי,

מפה לא אמורה להיות בעיה,

:-\ :-\ הסיבה שאמרתי לעשות את זה כי אני רואה שאין לך בעיה לעשות פורמט למחשב ויכולים להיות הרבה גורמים לבעיה, זה לא הספק ולא הראוטר מהסיבה הפשוטה שגם העכבר עושה לך בעיות).

פורסם
  • מחבר

זה אותו ווינדווס שהתקנתי בהתחלה ושלא עשה לי בעיות, את הדרייברים התקנתי דרך הדיסק שהביאו לי עם המחשב שמתקין את כל הדרייברים, הכל מעודכן ועשיתי לאחר מכן פירמוט מחדש ועדיין לא נפתרה הבעיה =\ (ניסיתי שתי גירסאות שונות של ווינדוס) אחת שהורדתי ואחת שלי שאיתה הייתי בהתחלה

וחוץ מדרייברים לא מותקן כלום על המחשב =\ ויש את כל האפדייטס

פורסם

אסור להתקין דריירבים שבאים עם הדיסק, תמיד תוריד את העדכניים ביותר באתר היצרן.

רואה, לא הכל מעודכן.

פורסם
  • מחבר

אם היית מתייחס למה שבא אחרי זה ואומר שהכל מעודכן לא היית רושם את זה

עדכנתי את כל הדרייברים אחרי זה דרך התוכנה דרייבר מג'ישן כל הדרייברים מעודכנים

פורסם

פה קבור הכלב,שאומרים לך להתקין דרייברים מאתר היצרן הכוונה

שלו זה שתיגש לאתר עצמו ותבצע הורדה ידנית של דרייברים

עדכניים זה הכי טוב ולא דרך תוכנה,בכל מקרה גם מה שעשית

שהתקנת דרך דיסק זה לא רע פשוט עדיף עדכני כמו שכבר

אמרו לך. ואם עדיין יש לאגים יש מצב שגולשים לך על הנתב

אלחוטי וכן גם אם יש לך את ה"סיסמא"הכי מוגנת שבעולם,

סתם שתידע גם אם תחליף ים נתבים !! (;

פורסם
  • מחבר

חשבתי על האפשרות הזאת כבר

בדקתי מי נמצא לי על הרשת עוד חוץ ממני ואין שם אפחד

הראוטר עם סיסמא

ולגבי הדרייברים נכנסתי גם לאתרים שלהם בהתחלה לבדוק אם הם עדכניים והם אכן עדכניים

את התוכנה הורדתי לאחר מכן רק בשביל להקל לי על החיים

פורסם

שאלה:

למה עשית פירמוט? אולי יש לך בעית חומרה?

פורסם

איך אתה מתחבר? (קווית\אלחוטית וכיוב')

אם אתה מתחבר אלחוטית שווה לנסות להתחבר קווית (וכן - לא נתקלתי בשנים האחרונות במחשב בלי כניסת רשת קווית - זה די סטנדרט)

בהצלחה,

גבריאל

פורסם
  • מחבר

מחוברת קווית

ועשיתי פירמוט לאחר שאחי היה במחשב שהייתי בחופש שבוע והיה מלא וירוסים על המחשב שלא הצלחתי להשתלט על זה אז פשוט פירמטתי

פורסם

נא בצע התקנה על דיסק (קשיח) אחר.

כאשר הדיסק הנוכחי מנותק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים