עבור לתוכן

מחפש אוזניות עד 800 שקל

Featured Replies

פורסם

שלום אני מעוניין לקנות אוזניות עד 800 שקל *** רק מהארץ ***

שומע את המוזיקה דרך הפאלפון בנסיעות

שומע כמעט את כול סוגי המוזיקה משירים שקטים עד טראנסים ( מחפש איכות )

לא מבין באוזניות וכול זה... רק לפי מה שהבנתי יש אוזניות שצריכות מגבר לא צריך כאלה

חבר המליץ לי על AUDIO TECHNICA ATHM 50

מישהוא שמע מהאוזניות האלה?

יש גם את האוזניות ultrasone hfi 2400 שקצת חורגות מהתקציב

מישהוא שמע את האוזניות האלה?

ויש משהוא יותר טוב במחירים האלה?

פורסם

כמה איכות נראה לך אפשר להוציא מחיבור של האוזניות לפלאפון :P

אם זה לשימוש בנסיעות ה ultrasone hfi 2400 לא יתאימו כל כך כי הן אוזניות פתוחות.

מה שאתה מחפש זה אוזניות עם עכבה נמוכה (גם ה ULTRASONE וגם ה AUDIO TECHNICA מתאימים בקטע הזה) ועדיפות לאוזניות סגורות שלרוב מבודדות אותך יותר טוב מהסביבה. החיסרון הוא שלרוב אוזניות סגורות לא מספקות במה מרשימה כל כך וזה מרגיש כאילו האוזניות יורות לך את הצלילים ישר למוח, ULTRASONE הצליחו להדגבר על זה על ידי הזזה של הדרייבר ממרכז האוזניה בצורה שמנצלת טוב יותר את מבנה האוזן.

תבדוק עם אייבורי אולי יש להם את ה HFI 580 או DJ 1 של ultrasone (בכללי דגמים זהים עם עיצוב שונה), אוזניות עם הרבה באס, צליל יחסית טוב (פחות מפורט משל ה ATHM 50 אבל בכל זאת מצויין). הבידוד שלהן אמור להיות מספיק טוב.

פורסם
  • מחבר

במילים אחרות אתה אומר שה 50M יותר איכותיות ויותר טובות לנסיעות אבל הם גם נוחות על הראש אחרי משהוא כמו 3 שעות?

עד כמה הם מחממות את האוזן?

עריכה: ראיתי דרך זאפ שהמחיר הוא 750 שח

http://buyamerica.co.il/speakers/130600-audio-technica-athm50-.html

אני צריך לדאוג מזיופים?

פורסם

החיסרון הוא שלרוב אוזניות סגורות לא מספקות במה מרשימה כל כך וזה מרגיש כאילו האוזניות יורות לך את הצלילים ישר למוח, ULTRASONE הצליחו להדגבר על זה על ידי הזזה של הדרייבר ממרכז האוזניה בצורה שמנצלת טוב יותר את מבנה האוזן.

זה מה שאולטרסון היו רוצים שתאמין אבל זה לא מדוייק בכלל, תרתי משמע.

הS-Logic זה למעשה הגירסה שלהם למה שBose עשו בזמנו עם שיטת Direct-Reflect ברמקולים שלהם מסדרת X01 לפני 20 שנה. מיצוב הדרייבר בזווית חדה בכיוון הנגדי מהאוזן (במקרה של s-logic בכלל 180 מעלות(!)) עריכה: התברברתי פה, הדרייבר לא בכיוון נגדי ולא מסתמך על החזרים מהקפסולה אלא פשוט נמצא בoff-center, כלומר במקום להיות במרכז הקפסולה ליד האוזן הוא ממוקם ב"פינה" למטה ומימין ליד קו הלסת, זאת ע"מ לעשות סימולציה מלאכותית של reverb כמו שמתקבל באולם קונצרטים וכך מושג, כביכול, יותר מרחק אקוסטי בין הדרייבר לאוזן ע"מ ליצור תמונת סאונד יותר speaker-like

.

מנסיון שלי עם הPRO900 זה אמנם נותן תחושת מרחק/עומק מוגדלת משהו, אבל האימג'ינג- היכולת לזהות את מקור הצליל ולהפריד בין צלילים שונים- הוא בינוני ומטה. במיוחד בקטעים יותר עמוסים האוזניות נטו להתפזר והיה קשה להבחין בהפרדה ברורה בין כלים

.

השיטה היותר קונבציונלית של מיצוב הדרייבר בזווית קלה (בערך 15-30 מעלות) כלפי האוזן עובדת הרבה יותר טוב ואפשר לקבל במת סאונד עמוקה עם אימגינג מצויין, כמו לדוגמא הSony MDR-1R שהיו לי עד לאחרונה שיש להם תחושת 3D פשוט פנטסטית, האימג'ינג הכי טוב ששמעתי באוזניות סגורות קומפקטיות. גם לAKG 271 יש במה רחבה מצויינת אבל הם לא ניידות.

בכל אופן, עם כל הכבוד לM50 ולכמה שהן נצילות (=מגיעות לווליום גבוה בקלות), אני לא חושב שיש טלפון עם מגבר מספיק טוב כדי להשתלט עליהן כמו עם מגבר חיצוני סביר. לדעתי כדאי להתרכז באוזניות On-Ear או In-ear אם אין כוונה להתשמש בנגן חזק או מגבר. אבל אני לא מעודכן כל כך בכאלה אז אני אשאיר את ההמלצות לאחרים.

פורסם

לא יודע איזה אוזניות שלהם ראית אבל בדגמים שאני ראיתי מבפנים הדרייבר לא היה ממורכז אבל כן היה לכיוון האוזן בזוית רגילה...גם ההפרדה שלהם יותר טובה ממה שאתה מתאר, במיוחד בדגמי ה PRO. גם ב HEAD FI אף אחד לא הזכיר את "הבעיות" האלה והאוזניות האלה זכו להרבה המלצות (הדגמים היקרים גם מאוד מומלצים לגיימינג בגלל יכולת דימוי סראונד טובה).

פורסם

אוקיי...

קודם כל, אם היית טורח לבדוק קצת איך זה עובד, היית מוצא בהסבר על הטכנלוגיה (אם אפשר לקרוא לזה כך) באתר של אולטרסון את המשפט הבא:

"How does S-LogicTM Natural Surround Sound work?

S-Logic™ sends music around your head not just into it, because this technology uses decentralized driver positioning"

משמע, כל אוזניה שלהם עם S-logic (שזה רובן ככולכן למיטב ידיעתי) עובדת עם הדרייבר בoff-center ולא כלפי האוזן.

מעבר לזה הם די נדיבים עם ממבו-ג'מבו שיווקי ופחות עם הסברים של הת'כלס אבל Tyll Hertsens מInnerfidelity נתן הסבר די טוב על העניין בביקורת על ED10, אתה מוזמןלעבור על החלק הרלוונטי בסוף העמוד הראשון:

http://www.innerfidelity.com/content/ultrasone-edition-10

דבר שני, HUGEMOUTH, אני לעומתך מדבר מנסיון ואם לא מצאת תלונות בהד-פיי על הסאונד המהולל של אולטרסון בהקשר של האימג'ינג, כנראה שיש לך עוד קצת RTFM לעשות....

פורסם
  • מחבר

אם ה at 50m לא טובות לפאלפון :(

איך ה shure se215 חיפשתי ביקורת בעברית ולא מצאתי משהוא רציני...

מישהוא שמע וממליץ אליהם?

הם לא נהרסות לאורך זמן? ( הכבלים והאטמים )

איך הם אחרי 3 שעות על האוזן?

והם כבר אוזניות קטנות הם טובות לספורט? (ריצה ומכון כושר )

פורסם

^^^

לריצה עדיף אוזניות שנכנסות לאוזן, בדרך כלל האחיזה שלהן טובה יותר והן לא עפות באמצע. אני לא יכול להיות עם הדברים האלה 3 שעות באוזן אבל שוב זה משהו שמשתנה מאדם לאדם. לא יכול להמליץ לך על דגם מסויים כי אני לא אוהב להשתמש באוזניות מהסוג הזה.

ל ON EAR יש דגם ממש מצוין של JVC שלצערנו לא זמין בארץ, לא יודע איזה דגמים טובים כל יש בארץ מהצורה הזו. בדרך כלל האחיזה שלהם על הראש הכי פחות טובה.

תקרא שוב את מה שכתבתי, כתבתי שהדרייבר לא במרכז, זה בדיוק המצב פה.

קראתי את הביקורת שלו,הוא טיפה מגזים ולא מציג את מה ש ULTRASONE אומרים בצורה הוגנת או נכונה.

בקשר ל HEAD FI, עברתי על בערך 100 עמודים של תגובות עם אנשים מאוד מרוצים + ביקורות של אנשים שם עם השוואה לאוזניות של חברות אחרות. נכון שיש כאלה שלא אוהבים את הסאונד שלהם, אומרים שהוא בהיר מידי ואפילו מתכתי (יכול להעיד שב HFI 550 שלא קיים יותר באמת יש את הבעיה הזו מידי פעם) אבל בסופו של דבר יש הרבה מאוד אנשים שמאוד אוהבים את הסאונד שלהם.

כל פעם שיש חברה שעושה משהו שונה יש כאלה שאוהבים את זה וכאלה שלא.

בביקורת שלו הוא דיבר על זה שאוזניות אמורות לתמיד לספק את אותה ההרגשה (בהתיחסות שלו לכך ש ULTRASONE אמרו שאנשים שונים הגיבו בצורה שונה לאוזניות של החברה), זה לא נכון בכלל. בהתאם למבנה האוזן והגודל שלה יכול להיות שינוי גדול בתוצאה, במיוחד אם מרחיקים את הדרייבר ממרכז האוזן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים