פורסם 2013 במרץ 3012 שנים לוח אם Gigabyte ep43-ds3lמעבד Intel E8500כרטיס מסך HD4870זכרון 4 גיגה GSKILLמסך 22 אינץספק sesonic W750בזמן משחקים (STARCRAFT,COD וכדומה) המחשב נתקע המוסיקה נתקעת והאפשרות היחידה לצאת מזה זה ללחוץ על כפתור הריסט (לפעמים לאחר הריסט גם הוינדוס לא עולה אז אני מכבה את הספק ומדליק אותו שוב ואז זה מסתדר).בבקשה עזרו לי...
פורסם 2013 במרץ 3012 שנים הייתה לי בדיוק אותה בעיה לפני כ 7 שנים עם המחשב שהיה לי בזמנו.יכול להיות שהבעיה שלך נובעת ממקור אחר, אבל אצלי זה היה קבל(רכיב אלקטרוני, לא חוט מוליך חשמל) שהתנפח, ויצא ממנו טיפה נוזל, שכנראה קיצר.החלפתי את הלוח אם וזה הסתדר.אם יש לך את האפשרות או היכולת, תפתח את המארז ותראה ששום דבר לא נראה לך יוצא דופן.שום רכיב שלא מולחם כמו שצריך, או שרוף.בהצלחה.
פורסם 2013 במרץ 3012 שנים מחבר הטמפרטורה של הכרטיס מסך מגיעה ל88אבל לא עשיתי אוברקלוק אז לא נראה לי יש בעיית טמפרטורה
פורסם 2013 במרץ 3012 שנים 88 זה לא הכי בריא וגם לא הכי גבוה.פתח את המארז, נקה את המאוורר של הכרטיס וגם את הגוף קירור בעדינות ותעדכן פה.שים לב שבעיקרון מומלץ לא לעבור את ה-85 מעלות, ככה שעדיף לנסות להוריד את הטמפרטורה בתקווה שזה אמור לעזור.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.