עבור לתוכן

CUDA איטי יותר מCPU ONLY בווגאס 12??

Featured Replies

פורסם

בדקתי על כמה סרטונים, אותם ההגדרות בדיוק, נתתי לו לחשב את הזמן המשוער לסיום בכל פעם, ובאופן קבוע הזמן עם הCUDA יוצא גרוע יותר מהCPU ONLY (כשמצב עם הCUDA הוא גם מעמיס את המעבד ל80%) ! מ45 דקות יש קפיצה לשעה ועשרה לדוגמא.

המערכת זה I5 3570 וGTX660. הגיוני ?

אגב כשאני מפעיל CUDA יש בערך 30% GPU LOAD לפי GPU-Z וכשאני מפעיל CPU ONLY יש 20% LOAD ... די מוזר , הייתי מצפה ל100 במקרה הראשון ואפס בשני לא ?

פורסם

מדוע אתה לא מנצל את הQUICK SYNC? זה רוצח את הקודה מבלי ליפגום באיכות.

פורסם
  • מחבר

כי אני חייב להשתמש בLucid Virtu MVP בשביל זה והתוכנה הזאת עושה מלא בעיות וגם לא חינמית ... יש מצב שחייב בכלל לחבר את המסך ללוח בשביל להפעיל את המצב הזה ואז זה בכלל מוסיף אפילו LATENCY למשחקים.

איך זה שהHD4000 המעפן יותר חזק מכרטיסי HIGH END עם CUDA ?

פורסם

יש חדשות טובות- הדריבר החדש של אינטל מאפשר לתוכנות לנצל את הליבה הגראפית של המעבד לרינדור גם אם הוא מחובר כרטיס מסך - כלומר אין צורך בתוכנת הלוסיד הגרוע- הקאצ' הוא שחייב וינדוס 8.

The driver has other improvements in store, as well. Intel says users can now tap into the IGP for OpenCL acceleration—or use the processor's QuickSync video acceleration block—"even when Intel® HD Graphics is not the primary display adapter," provided the system is running Windows 8 and has the new driver installed. Intel doesn't go into specifics about how this works, but by the look of it, we might finally have an alternative to Lucid's Virtu software for enabling QuickSync with discrete GPUs installed.

https://downloadcenter.intel.com/SearchResult.aspx?lang=eng&ProductFamily=Graphics&ProductLine=Desktop+graphics+drivers&ProductProduct=3rd+Generation+Intel%C2%AE+Core%E2%84%A2+Processors+with+Intel%C2%AE+HD+Graphics+4000%2f2500&ProdId=3498&LineId=1100&FamilyId=39

פורסם
  • מחבר

וואלה ? נחמד ... מה האינטרס של אינטל לעודד אותך להתקין ווינדוס 8 מה שלא הבנתי? X:

מה שבכלל מוזר שאם אני מרנדר על אותו BIT RATE וכו' על SONY AVC במקום MAINCONCEPT זה יותר מהר במעל ל50%... וזה אותו קצב אם אני עושה עם GPU ובלי ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים