עבור לתוכן

איכות שמע גרועה במערכת רמקולים GPT T-008 שבמחשב של אימא שלי

Featured Replies

פורסם

שלום.

נוכחתי לשים לב לכך, שאיכות השמע שבמחשב של אימא שלי גרועה (צליל לא איכותי, אין בס בכלל, לא חלק וכ'ו).

בנוסף, כאשר אני משחק שם בדום דרך המנוע הגרפי Doomsday Engine 1.8.6, עם הפעלת האופצייה 3D Sound, הצליל במשחק מתעוות.

מה הסיבות לבעייה?

הרמקולים שיש במחשב של אימא שלי, הם מסוג 2:1 (שני רמקולים עם סאב וופר) מדגם GPT T-008.

מפרט המחשב של אימא שלי:

מארז: גנרי ללא שם

ספק כוח: COLORSit UP 340ATX 500W (גנרי)

לוח אם: Gigabyte GA-G31M-ES2L v1

מעבד: DualCore Intel Core 2 Duo E7300, 2666 MHz

קירור: Deep Cool (גנרי)

זיכרון: Kingston 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM

ערכת שבבים: Intel Bearlake G31

ביוס: Award Modular F3 08/14/08

כרטיס גרפי: NVIDIA GeForce 9500 GT 512 MB

מסך: Samsung SyncMaster T220P 22" fluorescent backlit LCD display

כרטיס קול מובנה: Realtek ALC883 @ Intel 82801GB ICH7 - High Definition Audio Controller A-1

בקר כוננים: Intel® 82801GB/GR/GH (ICH7 Family) Serial ATA Storage Controller - 27C0

דיסק קשיח ראשון: WDC WD10EALX-079BA0 (1000 GB, 7200 RPM, SATA-III) Master

דיסק קשיח שני: ST3500418AS (500 GB, 7200 RPM, SATA-II) Slave

כונן תקליטורים: Samsung TSSTcorp CDDVDW SH-S223F DVD-RAM

מקלדת: Microsoft Wired Keyboard 200

עכבר: Microsoft Basic Mouse Optical v2.0

פורסם

ניסית לחבר רמקולים אחרים?

יכול להיות שהרמקולים האלה ספציפיים לא משהו...

פורסם

GPT זה חברת מדבקה. המוצר הזה כנראה לא איכותי במיוחד, בלשון המעטה.

תחליף לרמקולים נורמלים.

פורסם
  • מחבר

בתחילת דרכם, הרמקולים הפיקו צליל הרבה יותר איכותי מהיום, שהיה יאה למערכת רמקולים עם סאב וופר (2:1).

אני לא רואה סיבה לכך שאיכות הצליל של הרמקולים תדעך עם הזמן.

אינני יודע האם יש רמקולים רזרביים בבית של אימי, אך אני אבדוק זאת בשבוע הבא.

עוד משהוא: שימו לב לדבר הבא שציינתי, אשר לפי דעתי קשור לבעייה הזאת:

בנוסף, כאשר אני משחק שם בדום דרך המנוע הגרפי Doomsday Engine 1.8.6, עם הפעלת האופצייה 3D Sound, הצליל במשחק מתעוות.

מה שאומר שאם אכן יש קשר בין שני המקרים, הבעייה איננה יכולה להגיע מהרמקולים. אבל ביכולתי לבדוק בפעם הבאה, האם ה-3D Sound מתפקד עכשיו, כיוון שהתקינו לה ווינדוס 7, וייתכן שמדובר בשני בעיות שונות.

פורסם

כשאתה סתם שומע מוזיקה, האיכות בסדר או לא?

ניסית להכנס לדרייברים של הכרטיס קול ולוודא שאין שם כל מני אפשרויות "שיפור" מוזרות למינהן שמודלקות? (אקולייזר דלוק וכל מני שטויות)

פורסם

תחבר נגן MP3 לרמקולים ותבדוק אך הם נשמעים

פורסם
  • מחבר

כשאתה סתם שומע מוזיקה, האיכות בסדר או לא?

ניסית להכנס לדרייברים של הכרטיס קול ולוודא שאין שם כל מני אפשרויות "שיפור" מוזרות למינהן שמודלקות? (אקולייזר דלוק וכל מני שטויות)

אל אף שאינני שומע מוסיקה בכללי, מוסיקה במשחקי דוס בהם אני משחק, כמו גם מוסיקה וצליל בסרטוני יוטיוב, הם על הפנים לעומת איך שהוא נשמע באוזניות מיקרוסופט Lifechat LX-30 שלי, כאשר הן מחוברות למחשב של אימא שלי.

לא מופעלת אפשרות מיוחדת כלשהי. גרסת הדרייבר של כרטיס הקול המובנה של לוח האם, אף חדשה יותר ממה שמוצע באתר של Gigabyte בדגם לוח האם שלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים