פורסם 2013 במרץ 2912 שנים שלום יש לי טלויזיה חברת Apex נפל לי השלט של הטלויזיה ומאז הוא לא עובד אני מנסה הדליק מהשלט של הוט גם לא עובד התקשרתי אליהם (להוט) הם ניסו לעזור לי ולא עזר ראיתי באתר של הוט את המדריכים ולא מה שהבנתי אין קוד טלוזיה של apex יש רק abex וזה לא עובדאני לא רוצה לקנות שלט אונברסילי בגלל שאין שמה טימיניג לכיבוי הטלויזיהמישהו יודע/מכיר פתרון לבעיה
פורסם 2013 במרץ 3012 שנים אם אתה לא מוצא את הקוד של הטלויזיה יש לך 2 אופציות נוספות:1. לסרוק אחרי הקוד(יש הסבר מלא באתר של HOT אבל אאל"ט זה לחיצה ארוכה על HOT ואז 975 ואתה סורק למעלה עם הכפתור של הערוצים עד שהטלויזיה נכבית)2. אם יש לך את השלט החדש של HOT(יש הסבר באתר גם איך לבדוק) זה שלט חכם לומד ואתה יכול לשים את השלט המקורי של הטלויזיה מולו וללמד אותו כל כפתור וכפתור
פורסם 2013 במרץ 3112 שנים מחבר עשיתי את הקודים עם טכנאי זה לא עבד באתר של הוט יש מדריך והשתמשמתי בו זה לא עובד יש שמה לטילויזה abex ולא apex
פורסם 2013 במרץ 3112 שנים כזכורני, בשלטים האלה יש כפתור בחירה של TV או ממיר כבלים.לוחצים על כפתור מתאים ומנסים להדליק..אחרת אין ברירה ומדליקים ידנית.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.